2777
2789

لطفا توهین نکنید لطفااااا 

در  کمال شعور و شخصیت اگه بلد هستید جواب بدید 

توی قرآن میفرمایند که آسمان ها را با ستون هایی که برای شما دیدنی نیست بر افراشتیم 

ما ها روی زمین ، به خاطر اینکه جاذبه وجود داره مجبوریم سقف ها رو ستون بزنیم که فرو نریزند 

ولی اگه جاذبه فقط روی زمین وجور داره و توی فضا نداره ، چرا قران میگه واسه ی آسمون ستون هست ؟😶

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

از این سوال ها خیلی بدم میاد با عرض معذرت

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان 

من خودم مذهبی هستم نیاید بگید واسه سست کردن دین و چون و چرا کردن ازین سوالا میکنی و فلان 

حین مطالعه ی چیزی این سوال برام پیش اومد 

سوال تو نفهمیدم😐

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

برو پیش کسی که توی این علم ها تخصص داره بهت جواب بده هرکسی توان وعلم جواب دادن به همچین سوال های رو نداره

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

قران کریم هر چی گفتع تا الان علمی بوده و با علم کاملا تطابق داشتع 

ولی میخواستم دلیل این رو هم بدونم 

بنظرم دلیلی داره که هنوز دانشمندا کشفش نکردن 

بله منم خوندم توی قران ک میگه ستون هایی ک برای شما دیدنی نیست

ببین من خودم خیلی اعتقادم قوی نیست ولی ب نظرم همه اون حرفا مثلا اگ میگه ستون منظورش خود ستون نیست حالتی هست ک مثل ستون و ایجاد میکنه یا اگ میگه مثلا زمین فلان میشه کاملا منظورش خود اون نیست ی حالتی از اونه البته این نظر منه برای همینم گفتم نامرئیه چون خود ستون نمیتونه باشه