2777
2789
عنوان

راهنمایی جهت عدم تحمل لاکتوز شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست
اگه شیر بالا بیاره که رفلاکسه الرژیشم وقتی نشون میده ک رو صورتش یه چیز قرمز ک نقطه کوچیک وسطش بزنه و ...

نه بالا میاره نه کهیر و...اینجور چیزا.فقط معدش میسوزه انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردم فرنی و بیسکوییت مادر میدم

با اونها اذیت نمیشه؟

اگه با اونها اوکیه پس مشکل رفلاکس نداره

فقط مشکلش شیره؟

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
نه بعضی وقتا اسهال میشه

فعلا که موتیلیوم میدم واسه رفلاکسش خداروشکر خیلی بهتر شده الرژیشم چون شیر خشک میخوره مشکلی نیست شیر خودمو ک میخورد اگه رعایت نمیکردم علائمش رو صورتش ظاهر میشد 

با اونها اذیت نمیشه؟ اگه با اونها اوکیه پس مشکل رفلاکس نداره فقط مشکلش شیره؟

نه اتفاقا بیسکوییت مادر خیلی بهتر از شیر میخوره.فرنی هم اگه شیرینش کنم میخوره فقط باشیر اینجوریه

نه اتفاقا بیسکوییت مادر خیلی بهتر از شیر میخوره.فرنی هم اگه شیرینش کنم میخوره فقط باشیر اینجوریه

پس فکر می کنم مشکل لاکتوز هست

با دکترش صحبت کن غذاهای کمکیشو متنوع تر کن

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.

بابت شیرخشکش ک خوب داره شیر مخصوص میخوره.

بابت نفخ و ایناش تجربه ای ک من کسب کردم اینه ک داروهای ضد نفخ رو چنتاشو امتحان کن ببین رو کدوم بچت ج میده.من کولیک اید دادم و دایمتیکون و عرقیات خونگی و...آخر سر اهورا نی نی بهتر از همه بود البته اونم کامل ساپورت نمیکنه نفخ بچه رو ولی خوب کمک کننده بود برا پسر من.بازم میگم امتحان کن  نوع ها و مارکهای مختلف رو ببین کدومش میسازه .البته اینم بگم ک من محتویات هر کدوم رو خوندم اغلب یکی بودن.عرق شوید و رازیانه  و زیره و جوش شیرین...

سکسکه هم میگن بد نیست برا نوزاد.روده گشاد میکنه و تپل میشه.

من عطاری با سواد رفتم ب من گفت بارهنگ دم کن بده بچه ات آبشو چنتا از دونه هاش رو هم دادی دادی اشکال نداره.جلوی رفلاکس و معده درد و یبوست و مشکلات گوارشی رو میگیره من بیشتر برا یبوستش دادم ولی کارگر نبود براش...حالا باز شما مختاری امتحان کن ببین چی میشه

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
خب نمیتونی بهش زنگ بزنی بگی؟

قبلا که شیرتو پرت میکرد جیغ میزد یا شدیدا شبا تاصبح بیقراری میکرد الان بهتر شده که بیقراری نمیکنه فقط شیرم میخوره ولی خیلی کم.دیگه نمیخوره چون سیر نمیشه گریه میکنه

عزیزم دکتر رژیم خاصی به کودکتون نداد؟ بیسکوئیت مادر حاوی شیر هست که به مراتب لاکتوز هم داره، احتمالا توصیه کردن قبلش بهش ایزیکول بدید؟

[QUOTE=141325867]رفلاکسه فقط تو روخدا سر ساعت بده داروهاشو تا زودتر خوب شه منم سر ساعت میدادم ک خیلی زودتر خوب شد[/QUOTاخه میگن کسی که رفلاکس داره بالا میاره این بالا نمیاره