2777
2789
عنوان

کمبود مایع دور جنین لطفا بیاید

570 بازدید | 26 پست

کسی بوده تو هفته 23 آب دور جنین کم بوده باشه بچش سالم باشه.. اندازه اش 9 و نیم هستش... 

در ‌‌ضمن یکی از کلیه های بچم هم پیلکتازی خفیف داره سمت راستش که قطرش 5 هست

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤

فقط میدونم خودت اب خوردی 

باید اب بیشتر بخوری

یه خانومی میگفت دکتر سرم تجویز کرد 

اب کیسه بیشتر شد 

حتی هندوانه 

اگه قند نداری 

با پزشک مشورت کن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهای من تو همین هفته ها بود اب کم بود با سرم بستری اینا تا 28 هفته موند بعد دیدن فایده نداره بچه تو خشکی میمونه به دنیا اومد الان ماشالله صحیح سلامته 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من تو هفته بیست آب دور جنینم ۱۰بود البته مشکل کلیه نداشت ولی بارداریم بدون مشکل بود و سالم هم خداروش ...

چیکار کردی آبش اندازه شد لطفا بگو 

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤
پسره؟ اب هندونه تو همین سایت شنیدم عالیه مدام بخور بعد یه سونو دیگه برو ببین چطوریاس

ن دختره

یکی از اشناهای من تو همین هفته ها بود اب کم بود با سرم بستری اینا تا 28 هفته موند بعد دیدن فایده ندا ...

آخه ب من سرم نمیده دکتر نمیدونم چرا  فقَط الان برام اکو قلب نوشته

عزیزم حتما مصرف مایعاتتو به حداکثر برسون تمام میده های الانم اب دارن مصرف کن  اصلا مرتب یه لبو ...

همش میخورم ولی تو این دوهفته هیچ تغییری نکرده ی عالمه آب خوردم 

من دقیقا اینجوری بودم زیر ۷ اومده بود نه کیسه سوراخ بود نه چیزی دو هفته مدام سرم زدم دوتا امپول بتامتازون زدم برا اینکه ریه هاش کامل شه هفته ی بیست وپنجم زایمان کردم سرم بزن تند تند اب بخور مشکلی پیش نمیاد ان شا الله ولی با کیت تشخیص یه تست کن ببین کیست نشتی نداشته باشه 

همش میخورم ولی تو این دوهفته هیچ تغییری نکرده ی عالمه آب خوردم 

اول از همه نگران نباش اصلا استرس تو بارداری خیلی بده خداروشکر علم پیشرفت کرده واسه هر مشکلی راه حلی هست

با دکتر مشورت کن شاید به سرم ودارو احتیاج داشته باشی 

چون تعریق زیاده تو گرما این فصل ممکن اصلا بدنت کم اب شده باشه

وازاون دسته از ادمایی هم نباشی که اب فراوان بخوری 

چندتا لیوان اب در روز میخوری،؟

من دقیقا اینجوری بودم زیر ۷ اومده بود نه کیسه سوراخ بود نه چیزی دو هفته مدام سرم زدم دوتا امپول بتام ...

شرمنده عزیز برا من هفته ی ۳۲ اینجوری بود ۳۵ زایمان کردم هشت ماهگی بدنیا اومد اشتباه تایپی شده برا من زیر ۷ بود