2777
2789

دوستاي گلم من از پايه دهم تا ١٢تو بهترين دبيرستان درس خوندم يعني دبير هاي تيزهوشان اونجا درس ميدادن پدرم هم دبير برام مياورد خونه خلاصه خيلي برام خرج كردن منم دختر خوب و مثبت و درس خوني بودم تا حالا هم دوست پسر نداشتم ١٩سالمه و پشت كنكوري نظام جديد هستم امسال به خاطر كورونا و اين كه به علت بيماري مادرم كه از بهمن دچار شدن نتونستم خوب درس بخونم افسردگي گرفتم و زده شدم الان بهم ميگن اگه تو امسال قبول نشي خانواده پدرت بهت ميگن شوهر ميخوايي منم كلا از خونه زياد بيرون نميرم چون افسردگي دارم ميگه بهت ميگن دنبال خاستگار و شوهري من خيلي ناراحت ميشم😔😔

در هر لحظه بهترین کاری رو که باید رو انجام بده

بیش از اندازه به آینده فکر نکن

همینقدری که برای آیندت برنامه و هدف داشته باشی کافیه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهرکی که بهت تیکه میندازه وحالت رو بد میکنه کلا کات کن،بخون میتونی قبول بشی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

بزارم بگن .

ضعیف نباش .

بدونی فامیلای پدرم بهم چیا گفتن تا حالا :( 

میشینی گریه میکنی به حالم .

اما من به یه ورمه .

دنیا نیومدم که با حرف اونا زندگی کنم .

هنوز وقتی ازدواج کردم از فامیلای شوهرم وقتی از کنارشون رد میشدم یه حرفا میزدن که من بشنوم . حرفا بود آ .

چون همسرم منو انتخاب کرده بوداونا از حسادت میگفتن .

حرف میگم آ . بگم بهت  تو بودی خدای ناکرده خودکشی میکردی .

اما من حرف مردم پشزی اهمیت نداره 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
دوست دارم فيزيوتراپي قبول بشم

اگه بخوای میتونی تو این دو سه ماه از طریق بودجه بندی مطالب مهم رو بخون،تویک ماه اخر هم تست های کنکور های سال قبل رو حل کن وشبیه سازی کن

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
در هر لحظه بهترین کاری رو که باید رو انجام بده بیش از اندازه به آینده فکر نکن همینقدری که برای آین ...

عزيزم مادر و پدرم هي استرس وارد ميكنن ميگن فاميل ميگن دختر فلاني شوهر ميخواد امسال خوب براي كنكور نخونده دختر عموي خودم فرزانگان ميرفت يه سال پشت كنكور موند علوم ازمايشگاهي طهران قبول شد من و هي با اون مقاييسه ميكنن

بزارم بگن . ضعیف نباش . بدونی فامیلای پدرم بهم چیا گفتن تا حالا :(  میشینی گریه میکنی به حال ...

پدر و مادرم حرف مردم براشون مهمه مادرم هي ميگه بهت ميگن شوهر ميخواي امسال خوب درس نخوندي

جدي؟يعني ميتونم ؟پايه م متوسط رو به بالاست

اره میتونی من خودم تو دبیرستان یه همکلاسی داشتم تو ۳ماه پرستاری بابل قبول شد،مهم اینه که حرفه ای وباجدیت وتکنیک بخونی اگه قبلا نخوندی واسه کلی خوندن دیگه دیره