2777
2789
بزارم بگن . ضعیف نباش . بدونی فامیلای پدرم بهم چیا گفتن تا حالا :(  میشینی گریه میکنی به حال ...

عزيزم براي مادرم حرف فاميل مهمه.خسته شدم از مقاييسه فقط من و با دختراي فاميل مقاييسه ميكنه ميخوام خودكشي كنم خودمو راحت كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا دي خونده بودم كلاس رياضي و فيزيك هم ميرفتم

پس خیلی فاصله افتاده با کلاس رفتن مشکلت حل نمیشه،اونا فقط اموزش میدن اموزشی که تو اینترنت هم پیدامیشه مهم اینه که خودت بخوای وتوی یک فضای مناسب واروم بایک روحیه خوب درس بخونی وتست بزنی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
درسته😢

اگه میخوای بخونی این دوماه کلا ازجو منفی فاصله بگیر،هرروز برو پیاده روی کن که ریکاوری بشی،از کل کل باخانواده وفامیل هم دوری کن،اول بودجه بندی سه سال اخیر کنکور روبگیر بعد بشین اون فصل هایی که بیشتر ازش سوال اومده روبخون وتست بزن تو یکی دوهفته اخرهم شرایط کنکور روواسه خودت شبیه سازی کن وامتحان بده،توخوندن هم ازدرسی که راحتی شروع کن اگه بخوای میتونی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
پدر و مادرم حرف مردم براشون مهمه مادرم هي ميگه بهت ميگن شوهر ميخواي امسال خوب درس نخوندي

پدرو مادر منم همین ان .

پدرم کلا با جرف عموم نشست و برخاست میکرد .

واای چقدر عذاب کشیدم  از زود باوری بابام .

ولشون کن .اهمیت نده . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزيزم براي مادرم حرف فاميل مهمه.خسته شدم از مقاييسه فقط من و با دختراي فاميل مقاييسه ميكنه ميخوام خو ...

بابا تو چقدر ضعیفی واااااا .

منو اینقدر مقایسه میکردن و میکنن .

عین خیااااالم نیست .

بهشون گوش ندادم محل ندادم .یکم جیغ و داد میزدم خخخخ 

الان موفقم .... 

از کل فامیلام موفقم . 

نکبت انتقامم رسیده از فامیلا :) 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(