دوستاي گلم من از پايه دهم تا ١٢تو بهترين دبيرستان درس خوندم يعني دبير هاي تيزهوشان اونجا درس ميدادن پدرم هم دبير برام مياورد خونه خلاصه خيلي برام خرج كردن منم دختر خوب و مثبت و درس خوني بودم تا حالا هم دوست پسر نداشتم ١٩سالمه و پشت كنكوري نظام جديد هستم امسال به خاطر كورونا و اين كه به علت بيماري مادرم كه از بهمن دچار شدن نتونستم خوب درس بخونم افسردگي گرفتم و زده شدم الان بهم ميگن اگه تو امسال قبول نشي خانواده پدرت بهت ميگن شوهر ميخوايي منم كلا از خونه زياد بيرون نميرم چون افسردگي دارم ميگه بهت ميگن دنبال خاستگار و شوهري من خيلي ناراحت ميشم😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس خیلی فاصله افتاده با کلاس رفتن مشکلت حل نمیشه،اونا فقط اموزش میدن اموزشی که تو اینترنت هم پیدامیشه مهم اینه که خودت بخوای وتوی یک فضای مناسب واروم بایک روحیه خوب درس بخونی وتست بزنی
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
اگه میخوای بخونی این دوماه کلا ازجو منفی فاصله بگیر،هرروز برو پیاده روی کن که ریکاوری بشی،از کل کل باخانواده وفامیل هم دوری کن،اول بودجه بندی سه سال اخیر کنکور روبگیر بعد بشین اون فصل هایی که بیشتر ازش سوال اومده روبخون وتست بزن تو یکی دوهفته اخرهم شرایط کنکور روواسه خودت شبیه سازی کن وامتحان بده،توخوندن هم ازدرسی که راحتی شروع کن اگه بخوای میتونی
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant