بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد ناشکری میکردیم که چه روزها تکراریه و خسته شدیمو ازاین حرفا.... غافل ازاینکه همون روزها برامون شده آرزو .. خدایافقط یه بار دیگه سلامتی و ارامش رو به جهان هستی برگردون
چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
توکل به خدا.خداخییییلی بزرگتر از چیزی هست که فکرشو میکنیم ؛منم 4ماهه با دوتا بچه خونه نشینم و هیچ جا نرفتم ولی سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم چون فعلا راهی جز صبر کردن نداریم.یه جا خوندم نوشته بود فکرشو بکنید جای اینکه بگن تو خونه های گرم و امنتون بشینید تا در امان بمونید میگفتن باید از خونه هاتون برید بیرون و تو خونه نمونید تا در امان باشید اونوقت میخواستیم چیکار کنیم.چقدر میتونستیم همراه خودمون وسیله ببریم؟پس توکلمون به خدا باشه و هر لحظه باید شکر خدا رو به جای بیاریم انشالله این مشکل هم از سر همه ی مردم دنیا میگذره و به گفته ی خدا بعد از هر سختی اسانی میاد💖
مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم)
مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم)
اگه واکسنشم ساخته بشه نمیان تقدیممن و شما کنن متاسفانه .
برای همینه که همش دعام اینه ایران این واکسن دارو یا هرچیو پیدا کنه چون در غیر این صورت اولا به ایران نمیدن دوما اگر بدن اعتمادی بهش نیست چون تا تونستن تحریم کردن بعد واکسن و دارو بدن؟!!!!محاله