2777
2789
عنوان

ینی روزی میاد به زندگی قبل کرونا برگردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست
امیدت ب خدا باشه،ایشالله خیلی زود برمیگردیم ب همون روزایی ک قدرشو ندونستیم 

واقعا قدر ندونستیم فک میکردیم این ک سلامت هستیم وظیفه خداست😭😭😭😭ان شالله ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد ناشکری میکردیم که چه روزها تکراریه و خسته شدیمو ازاین حرفا.... غافل ازاینکه همون روزها برامون شده آرزو .. خدایافقط یه بار دیگه سلامتی و ارامش رو به جهان هستی برگردون

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

توکل به خدا.خداخییییلی بزرگتر از چیزی هست که فکرشو میکنیم ؛منم 4ماهه با دوتا بچه خونه نشینم و هیچ جا نرفتم ولی سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم چون فعلا راهی جز صبر کردن نداریم.یه جا خوندم نوشته بود فکرشو بکنید جای اینکه بگن تو خونه های گرم و امنتون بشینید تا در امان بمونید میگفتن باید از خونه هاتون برید بیرون و تو خونه نمونید تا در امان باشید اونوقت میخواستیم چیکار کنیم.چقدر میتونستیم همراه خودمون وسیله ببریم؟پس توکلمون به خدا باشه و هر لحظه باید شکر خدا رو به جای بیاریم انشالله این مشکل هم از سر همه ی مردم دنیا میگذره و به گفته ی خدا بعد از هر سختی اسانی میاد💖

پس فقط من نیستم😭

ن‌عزیزم‌ماها هم‌هستیم‌

نگران‌والدین نگران بچه نگران همسر نگران‌فامیل و نگران خودمون و خسته از شرایط و از مردمی که به جای رعایت عروسی میرن و دورهمی 

خدا خودش جهان هستی رو نجات بده ..

واقعا قدر ندونستیم الانم قدر نمیدونیم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

چندین عروس و داماد بدون عروسی رفتن 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
توکل به خدا.خداخییییلی بزرگتر از چیزی هست که فکرشو میکنیم ؛منم 4ماهه با دوتا بچه خونه نشینم و هیچ جا ...

واقعا دلخوش به همین وعده خدا ام بعد هرسختی آسونی هست خدا بهمون رحم کنه خودش میدونه چقدر کم طاقتیم😔😔😔

اگه واکسنشم ساخته بشه نمیان تقدیم‌من و شما کنن متاسفانه . 

برای همینه که همش دعام اینه ایران این واکسن دارو یا هرچیو پیدا کنه چون در غیر این صورت اولا به ایران نمیدن دوما اگر بدن اعتمادی بهش نیست چون تا تونستن تحریم کردن بعد واکسن و دارو بدن؟!!!!محاله

توکل به خدا.خداخییییلی بزرگتر از چیزی هست که فکرشو میکنیم ؛منم 4ماهه با دوتا بچه خونه نشینم و هیچ جا ...

❤❤❤❤ان شاللهههههههه ان مع عسر یسرا😍اگه اشتباه ننوشته باشم😁

ن‌عزیزم‌ماها هم‌هستیم‌ نگران‌والدین نگران بچه نگران همسر نگران‌فامیل و نگران خودمون و خسته از شرایط ...

مسافرت رو کجای دلم بزارم ک وضعیت شهرمون رو قرمز کرد😭😭😭