2777
2789
عنوان

غیبت

106 بازدید | 22 پست

سلام خوبید

بچه هابرام سواله خانم ها چرا اینجورن همش دنبال حرفن دنیای زنونه رو دوست ندارم 

همش این ازاون حرف بزنه این ازاین 

مادرشوهرا چرا انقدر عروسارو اذیت می کنن مثلاچاق شدم گفتن چاقی کم کردم گفتن چرا رژیمی 

چراچادر نداری چرا هی میری خونه بابات چرا اینو پوشیدی 🥴چقدر حرف وحدیث خسته شدم حس می کنم با یک حجم زیادی ازفضولی روبه رومیشم یا کارهای مسخره جاری 😂فکرمی کنه سلام کنه یانه بلاک کنه یانه پشتم حرف بزنه برام مهمه نمیدونم چرا انقدربی عارم اصلابرام مهم نیست پشتم چی بگن🤗شایدزمانی مهم بود گریه ام می کردم اما الان اصلا!!!!!اصلاحرف مردم مهم نیست همیشه حرف میزنن پس ب سبک خودت زندگی کن هرچی دوست داری بپوش هرجور دوست داری برو وهرجور دوست داری لذت ببر🌺🤗وقتی می تونیم کنارهم شادباشیم چرا باحرفای بیخودشون ناراحت بشیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم برم سمت اقایون مسخره بازی😂😂😂😂😂

وای منم این طوریم وقتی میریم بیرون خانما دوست دارن بشینن یجا ولی من دوست دارم همش ورجه وورجه کنم😁

نکنه مشکلی دارم🤔

کاش فضولی یه روز خز شه 
چجوری اینجوری شدی بی خیال؟ 

اینوبرات بگم یک روز ازکسی شنیدم مادرشوهرم جاریم بیشتر دوست داره نشستم گریه کردم چون مادری می خواستم امانشد خوبی کردم اما بازتابشوندیدم 

خوبی کردم ب جاری بدی دیدم مثلاسلام نمی کرد 

منم شدم عین خودش چنددرجه بدتر سلام اصلایاسرد نمیرم سمتش بلاکم کرد زدم بلاکش کردم شمارش حذف کردم 

برام اصلامهم نیست حسادت زیاد داشت وحشتناک من معنی حسادتونمی فهمیدم تک دختربودم وهمیشه همه چی داشتم ازش حس منفی می گرفتم دورشدم 

دیدم هرچی میشه مردم حرف میزنن یا باید چیزی ک نیستم رو بازی کنم باچادر یا باید خودم باشم وبرام مهم نباشن دقیقاشدم چیزی ک می خواهم زندگی خودم حرف ادم هاشدبادهوا 

وای منم این طوریم وقتی میریم بیرون خانما دوست دارن بشینن یجا ولی من دوست دارم همش ورجه وورجه کنم😁 ...

منم اینجورم😂😂😂😂😂شیطونم مردا پشت کسی نمیگن فقط هم شوخی دوستای همسرم داداشای منن باخانوماشون جمعشون شاده اما بقیه جمع زنونه پچ پچ کن رو دوست ندارم گاهی میگم کاش مرد بودم😂

اینوبرات بگم یک روز ازکسی شنیدم مادرشوهرم جاریم بیشتر دوست داره نشستم گریه کردم چون مادری می خواستم ...

آفرین کار درست همینه ماها مشکلمون اینه که بخاطر حرف مردم زندگی می‌کنیم

کاش فضولی یه روز خز شه 
آفرین کار درست همینه ماها مشکلمون اینه که بخاطر حرف مردم زندگی می‌کنیم

دقیقا🥴مثلا عروس نمونه نباشی چی میشه؟😂من همیشه میگم عروس نمونه مادرشوهرم چادری بی ارایش کزت وکارکنه ک می خواهم نباشم صدسال 😂جدیداهم جوابشون میدم

منم اوایل چادر می‌بستم کمرم، آشپزخونشو میسابیدم ظرف میشستم جارو میکردم ولی الان خیییلی کمتر شده  ...

من ازاول اینجورنبودم 

گاهی ظرف می شورم گاهیم نه سفره جدیداسفره وظیفه بود باراخرم خودمومشغول کردم

😂😂😂😂😂😂😂😂شاید  اخه چیه هی سرشون تو زندگی هم دیگس😂😂😂😂😂

دوست دارم تیپ اسپرت بزنم برم بیرون هر وقت که بخوام، دوست ندارم کفش تق تقی بپوشم اهل لاک ناخن و اینام نیستم بخاطر همین میگم شاید اشتباهیم🤣🤣🤣🤣

کاش فضولی یه روز خز شه