2777
2789

من اقدام به بارداریم ولی رفتم سونو یه کیست داشتم که دکتر برای کیستم مدروفم۵ دادن. که از ۱۳ سیکلم به مدت ۹روز روزی۲تا خوردم. پنج روز مونده به پری ترشحات قهوه ایم شروع شده. الان ۳ روزه که فقط ترشح قهوه ای دارم و خونریزیم شروع نمیشه  اونایی که مدروفم استفاده کردن این مدروفم برای چیه?  آیا شما هم بعد استفاده همینطوری شدین?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری پریود میشی فکر کنم پنج روز طول بکشه

یعنی تا پنج روز فقط اینطوریم بعد پنج روز تازه خونریزی میکنم? من به هوای اینکه پری شدم نماز نمیخونم الان پس این پری نیست و نمازمو بخونم?

یعنی تا پنج روز فقط اینطوریم بعد پنج روز تازه خونریزی میکنم? من به هوای اینکه پری شدم نماز نمیخونم ا ...

این لک هست که اگه به شورتت میاد نباید بخونی باطله 

منم اینجوری میشدم بعد پریودی شروع میشد 

🤱❤