2777
2789
عزیزم من پای برنامه ای بودم خانم دکتری مهمونش بود  گفت کندر خوردن هم اصول داره الکی سرخود نخور ...

راست میگه یه مقدار مشخصی باید بخوری سرخود زیاد نخوری بچت و دیگه نمیتونی کنترل کنی...با دکتر صحبت کن

من خوردم. 

بچم 2سالو نیمشه. تا ده فارسی و انگلیسی میشماره و برعکس. کلیی کلمه انگلیسی بلده. رنگارو بلده. حیوانات و پرنده ها هم همینطور

تقریبا میشه گفت صحبت میکنه. 

آدرسارو بلده مثلا به خیابون خونه مامانم یا مادرشوهرم میرسه میگه خونه فلانی. یا اونجایی ک براش اسباب بازی میخریم. بنظر من بخور موثره. ولی زیادیش میگن بیش فعال میکنه

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سریع با آب قورت میدم اصلا نمیجوم

ببین من قبلنم اینجوری بودم ی خورده بوشو میفهمیدم بدم میومد

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..

منم خواهرم خیلی شیطونه و احساس میکنیم بیش فعاله  اینقدر حرف میزنه و بازی میکنه همه مون رو پیر کرده(کلاس اوله)

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
من خوردم.  بچم 2سالو نیمشه. تا ده فارسی و انگلیسی میشماره و برعکس. کلیی کلمه انگلیسی بلده. رنگ ...

وااای ماشالا 😍😍😍الهی بگردم 👏🏻🥰

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
بچه فضول دوس دارم 🥰😍😂😂

من با اینکه نخوردم پسرم خخخخیییییییلی شیطونه و اذیتم میکنه😭🤦‍♀️ینی بعصی روزا سردرد شدید میشم از دستش.خیییلی فعاله.

میگن بخاطر مولتی خارجیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چند ماهگی خوردین?

باور کن دقیق نمیدونم فک کنم دو سه ماهگی خوردم. بمدت یکی دوماه برو دقیقشو از عطاریا بپرس

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

خانمهایی ک خوردین از چند ماهی تا چند ماهگی خوردین چقدر مصرف کردین 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد