2777
2789
اینجوری که من تحقیق کردم از شروع سه ماهگی تا آخرش, یعنی یک ماه هر روز صبح ناشتا به اندازه یه عدس

آها ممنون 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من شنیدم باید حتما بجوی. قورت دادن خوب نیست  و اینکه یه ماه خاصی باید بخوری

😣😖😫

ای خدااا 

دختر من چ گناهی کرده مامانش بد غذاس😅😞😬😫

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چون به زن باردار اسید فولیک میدن  کندر ممنوعه  برا هوش همون اسید فولیک تو مول ...

حالا ما همش میگیم دکتر گفته نخورید کی باورش میشه 

دم از خوردنش میزنن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چقد خوردی چندماهگی 

بخدا دقیق یادم نیست. باید از ماهی بخوری ک مغز بچه داره شکل میگیره فکر میکنم از سه ماهگی و اینکه حتما باید بجوی قورت دادن فایده نداره

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
از کجا اینارو میدونی عشقم ؟

دکتر طب سنتی گفت بخور

گفتم به این دلیل که بیش فعال میشه نمیخورم

ایشون گفتن باید فقط ماه پنجم و به اندازه درست بخوری

گفت از صورتت مشخصه کمبود ویتامین دی داری. همین کمبود باعث میشه بچه نتونه ذهنش رو کنترل کنه در آینده

😣😖😫 ای خدااا  دختر من چ گناهی کرده مامانش بد غذاس😅😞😬😫

خیلی بد طعم و بد مزه س. من بینیمو میگرفتم. 

امگا3میگو ماهی مغزیجات میوه جات هرچی میدونی خوبه بخور

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

میگن شکاف کام میاره همون فولیک اسید کافیشه ولی ماه دو سه دو سه روزی یبار بخور من مامانم سر داداشم زیاد خورد تاپیک اخرمو بخونی متوجه میشی چی کشیدیم ازش جر داده هممونو میخوام کلشو بزنم تو دیوار از بس اذیت مسکنه🤭

نه نخورین بچه رو بیش فعال میکنه

اینکه میگن بیش فعال میکنه،بخاطراینه ک زیاده رو ی کردن توخوردت،مثلا با ی دوهفته بیشتر نخورن بیشتراز دوهفته خوردن،اونم ب اندازه ی عدس باید باشه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
الان چون به زن باردار اسید فولیک میدن  کندر ممنوعه  برا هوش همون اسید فولیک تو مول ...

دقیقا اسیدفولیک همون خاصیت کندر داره

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

کندر در جای گرم و خشک پیش فعال میکنه 

اگه جایی مرطوب و سرد زندگی میکنید پیش فعال نمیکنه 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
دکتر طب سنتی گفت بخور گفتم به این دلیل که بیش فعال میشه نمیخورم ایشون گفتن باید فقط ماه پنجم و به ...

دوست عزیز متوجه منظور جمله اخریت نشدم .یعنی کمبود ویتامین دی باعث کند ذهنی بچه میشه؟ مگه رنگ صورتت چجوری بود؟

من همش قورت میدم یعنی اثر نداره 

نمیدونم بخدا. بجوی بهتره چون اصلش اینه. میگن با بزاغ دهان باید مخلوط بشه

دوست عزیز متوجه منظور جمله اخریت نشدم .یعنی کمبود ویتامین دی باعث کند ذهنی بچه میشه؟ مگه رنگ صورتت چ ...

من که سر درنمیارم. ولی کلا از صورتم مشکلم رو همیشه متوجه میشه. حتی عفونت ادراری داشتم نمیدونستم. بهم گفت عفونت داری

کمبود ویتامین دی باعث میشه بچه ای که باهوشه نتونه از ذهنش درست استفاده کنه و خوب انرژیشو کنترل کنه