2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب میکردین(خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 90 پست
اخه خاطرع داریم باهم.قول ازدواج هم داده بودم

قول ازدواج دادی بعد یکی دیگه رو راه میدی برای خواستگاری؟؟؟ خیلی بی انصافیه...میدونم دلت با اولی نیست که اگه بود به اینجا نمی رسیدی....ولی خب دل شکستنم تاوان داره....پس عاقلانه انتخاب کن..ولی رو تصمیمت بمون...نه اینکه اولیو انتخاب کنی بعد بگیاون پولداره بهتر بود....یا اینکه دومی رو انتخاب کنی بگی اون عاشق بود بهتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رفت؟

بخاطر اینکه میگف حرف حرف منه، خسیس هم شاید بود شاید نه . ولی کلا می‌گفت هرچی خودم صلاح بدونم، دیگه دو طرفه بهم زدیم نامزدی رو چون داشتم روانی میشدم از اخلاق گندش

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎 
چ گیری کردم اخع من.جواب رد دادن ب اولی هم خیلی سخته

به اولی جواب رد بده..چون نمی خوایش...ولی دیگه هیچ کسو وابسته ی خودت نکن...برای دومی هم تضمین یه زندگی عاشقانه نیست...نمیشه که هم خدارو خواست هم خرما

اولی رو نمیخای نه؟؟وگرنه با وجود شغل دولتی کارتون راحتره برا پیشرفت

شغل دولتی با خرج الان نمیصرفه.چندین سال باید کار کرد تا خونه گرفت.یه حقوق ۴تومنی میگیره.

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
واقعا اون خاستگاره که هم سنیم هیچییی نداره.حتی ماشین.کلی طول میکشه تا پیشرفت کنیم.اما خیلی دوستم دار ...

تو خودت کدوم رو دوست داری؟

به هر کس می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟!!!
اخه خاطرع داریم باهم.قول ازدواج هم داده بودم

تو واقعا لیاقت عشقو نداری برو دنبال همون پول گزینه دوم برات بهتره

دوسال بدبختو سرکار گذاشتی خوبه یکیم تورو سرکار بذاره قول ازدواج بهت بده بعد یکی خوشگلتر اومد ولت کنه؟

گرچه فکر نکنم بفهمی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خداروشکر وضع خانواده ی من خیلی خوبه, ولی پدر و مادرم تحمل یک لحظه دیدن همو ندارن, یکی تو یه خونه اس ...

بله وقتی پول هست هنوز مشکل هست. ولی باز خیلی فرق داره که خونه داشته باشی و مشکل. تا اینکه مستاجر باشی و مشکل. خیلی با هم فرق داره.