2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب میکردین(خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 90 پست
راستش پول هم برام مهم هست،پسر دومی اخلاقش دقیق نمیدونم تازع اومده.ولی اینجور که تحقیق کردیم اروم و ز ...

خب یخورده بیشتر باهاش بگرد...بیشتر بشناسش تا بتونی تصمیم بگیری..اینجور که معلومه به اولی هم علاقه ی چندانی نداری، پس عاقلانه تصمیم بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی خیلی باهم رابطع عاشقانه ای داشتیم .دوستم داره.قیافه دومیه بنظرم یکمم بهتره.

انتخابت خیلی سخته در حد مشاوره هست سرنوشتت رو نسپار به نی نی سایت چون اینجا هر کسی بر اساس شرلیط زندگی خودش توصیه می کنه 

ازدواج تصمیم ساده ای نیست 

پیشنهاد من مراجعه به مشاوره هست

دوست داشتن به چه درد میخوره. وقتی خونه و ماشین و پول و رفاه باشه خودبخود دوست داشتن هم هست. وقتی این ...

خداروشکر وضع خانواده ی من خیلی خوبه, ولی پدر و مادرم تحمل یک لحظه دیدن همو ندارن, یکی تو یه خونه اس اون یکی توی خونه دیگه , پول هیچ وقت عشق و علاقه نمیاره, من که توی زندگی خودم ندیدم

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
اخه خاطرع داریم باهم.قول ازدواج هم داده بودم

هوم منم ولی خب شرایط ما با شما خیلی فرق داشت اونا مذهبشون با من فرق میکرد شغل نداشت خونشون شهر دیگه بود کم سن بود پشتوانه مالی نداشت فرهنگشون کلی فرق داشت با ما

شما باید بشینی با خودت دو دوتا چهارتا کنی

دل مرنجان و مرنج

من خودم دو سال با یکی بودم ، هیچی نداشت ، نه درس نه پول درست و حسابی، یه خاستگار بهتر اومد، گفتم نمیخامت و واقعنم نمیخاستم چون خیلی بچه بودیم، جواب خاستگارمو دادم، از چاله افتادم تو خلا. اونم سر یکسال رفت . و بهترررررر

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎