2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب میکردین(خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 90 پست
چند سال طرف خون دل بخوره. پوستش خراب بشه.  برخورد خوبی داریم.

دقیقا.اگه دومی انتخاب کنم میتونم خودم سرکار نرم یه مدت.واقعا شیفت شبا منو داغون و افسرده کرده

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو واقعا لیاقت عشقو نداری برو دنبال همون پول گزینه دوم برات بهتره دوسال بدبختو سرکار گذاشتی خوبه یک ...

وای نمیدونی خیلی اعصابم بهم ریخت، با همون شرایط قبول کردی از اول ، ولی خب با عقل ...... ولی...

این کاربری کاربری دست دو تا رفیقه 😎 
دقیقا.اگه دومی انتخاب کنم میتونم خودم سرکار نرم یه مدت.واقعا شیفت شبا منو داغون و افسرده کرده

همون دومی..بی خیال اولی...منطقی بهمش بزن...بگو تو این چند وقت فهمیدم که اصلا مناسب هم نیستیم....اخلاق و رفتارامون بهم نمیخوره...و اگه دلبستت کردم عذر میخوام...با احترام ازش جدا شو....حرفیم از خواستگار جدید اصلا نزن...

ممکنه راضی نشع

راضی میشع...شاید یکم طول بکشه تا راضی شه..اما بالاخره راضیش کن و بگو که توهم حق داری با کسی باشی که عاشقانه بخوادت..بگو الان جداشیم بهتره تا اینکه 5سال بعد ازدواج با یه بچه...سفت و سخت رو حرف خودت وایسا بالاخره راضی میشه

حالا اگر یک آقا آمده بود و نوشته بود که به یه دختر خانوم قول ازدواج دادم و الان سر دوراهی هم و می خوام با یه خانم پولدار ازدواج کنم همتون هرچی از دهنتون در میومد بهش می‌گفتید ولی الان هر کسی یه نظر دیگه میده ای خدااااااااااا امروز بالاخره فهمیدم که زنها چقدر بی وفان

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
حالا اگر یک آقا آمده بود و نوشته بود که به یه دختر خانوم قول ازدواج دادم و الان سر دوراهی هم و می خو ...

از الان که هیچ تعهدی بهم ندارن با واقعیت روبرو شن و جدا شن خیلی بهتره تا بعد ازدواج....

هرچند که استارتر هم نباید قول ازدواج می داد وقتی می بینه شرایط پسر رو نمی پسنده و علاقه ی چندانی بهش نداره...

بی وفایی بده...ولی اگه قبل ازدواج باشه خیلی بهتره تا بعد ازدواج

از الان که هیچ تعهدی بهم ندارن با واقعیت روبرو شن و جدا شن خیلی بهتره تا بعد ازدواج.... هرچند که اس ...

اره

ولی اگه یه اقا این تاپیک رو زده بودم همینو میگفتید

یا کلی نفرین میکردن همه

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
از الان که هیچ تعهدی بهم ندارن با واقعیت روبرو شن و جدا شن خیلی بهتره تا بعد ازدواج.... هرچند که اس ...

دقیقا.هنوز تا عقد ادم میتونه تصمیم بگیره.یه اشتباهی که کرد نباید که تا اخر پیش بره

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
اره ولی اگه یه اقا این تاپیک رو زده بودم همینو میگفتید یا کلی نفرین میکردن همه

من کاری به بقیه ندارم که چی میگن...اینجا هم به استارتر گفتم که بی وفایی بده..اما اما وقتی دلت با کسی نیس چه مرد چه زن بهتره دیگه کشش ندن...

من ترجیح میدم با واقعیت تلخ روبرو بشم، تا یه دروغ به ظاهر شیرین....ترجیح میدم قبل ازدواج شکست عشقی بخورم تا بعد ازدواج

مشاور برای اینکه همیشه مشکل داشته باشی و بری پیشش و بهش پول بدی میگه گزینه 1. اما شما گزینه دوم رو ا ...

"با ما حرف بزن"مشاوره تلفنی 1480 خدمتی  رایگان ازسازمان بهزیستیتلفن تماس 1480 (از 8 صبح تا 12 شب در سراسر کشور)

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست