یکیش سه ساله همو میشناسیم از وقتی دانشگاه بودیم تا الان که پرستاریم هردو تو یه بیمارستان.پسره خوبیه .همسنیم،چیزی نداره هیچ سرمایه ای و خیلی منو میخاد.یکیش هم تازه اومده خاستگاری متولد ۶۹هست،همه چی داره خونه و ماشین پسر خوبیه وخانوادش خوبن و بشدت پولدارن و این پسر ارشد خونده و شغل خاصی ندارع منتها میلیاردی زمین کشاورزی دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونی رو انتخاب کن که بیشتر دوستش داری و بدونی بهت حس امنیت و عشق میده کسی که حاضر نیست هیچ چیزی رو با تو عوض کنه, خدا یکی رو یه شبه از عرش به فرش میاره یکی رو یه شبه میلیاردر میکنه
من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
پشیمون نیستی؟اخه اولی خیلی دوستم داره و خاطرع هم داریم کلی
نه پشیمون نیستم همکلاسیم عاشقم بود جونشو میداد برام ولی کم سن بود هیچیم نداشت وقتی فهمید عقد کردم کلی گریه و زاری و دستشو زخمی کرد واینا دوماه بعدشم رفت با دوستم رل زد اون همه هم ک ادعای عاشقی میکرد
نه ب هیییچ وجه پشیمون نیستم خیلیم راضیم عاشق شوهرمم هستم
دوست داشتن به چه درد میخوره. وقتی خونه و ماشین و پول و رفاه باشه خودبخود دوست داشتن هم هست. وقتی این ...
عزیزم اونم پرستاره ها!!!!!!!! پرستارا بعد چن سال تو پول قلت میزنن , چرا اینجوری برخورد میکنین. میگه دومی کاری نداره اصلا، ینی دستش تو جیب باباشه، فقط زمین دارن