2777
2789
عنوان

همش خواب میبینه خوراکیاشو قایم کردم😓😖

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 77 پست
الان فهمیدی که متوجه شده  یا اینکه بهش الهام میشه 😂 پس توبه کن و دست بردار 😠

وای جدی یعنی میفهمه؟

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وای دختر منم دو سالشه، شب بیدار میشه گریه که بریم مارکت!! روزا هم خیلی گریه می کنه که بریم بیرون. اینقدر زرنگه، هی بهونه درست می کنه که برین بیرون. روزی 3 تا 4 بار هم بیرون می برم ولی بازم دلش میخواد. صدای یه بچه رو بشنونه از کوچه، می گه شنیدی، بچه ها بیرون آمدن منم میرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جاااااانم عزززززیز دللللللم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘🤗

آخودااااااااا

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
یروز ببرش سوپری بگو هرچی دوس داری بردار کلی خرجش کن از دلش درار قایم نکن خوراکی بچه رو😡😡

😁 اخه همش مضره براش 

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب لابد آمار خوراکیاشو داره میفهمه کدوم کم شده 😂🙈😂😂

یعنی بچه دوساله یادش میمونه😯

تهدید نه  ولی وقتی با باباش میره بیرون یا خوابه اره😀 خب از کجا تو خواب میفهمه😟

خب بچم خنگ که نیست می دونه خوراکی داشته الان نیست دیگه

گناه داره نکن مادر 😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘😘 

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏