2777
2789
عنوان

همش خواب میبینه خوراکیاشو قایم کردم😓😖

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 77 پست
وای دختر منم دو سالشه، شب بیدار میشه گریه که بریم مارکت!! روزا هم خیلی گریه می کنه که بریم بیرون. ای ...

عزیزمممم زنده باشه الهی 

کوچه ما بچه توش نیس😁

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب چرا کردی به بچه استرس میدی پسش بده🤣🤣🤩🤔

واقعا فک نمیکردم متوجه بشه

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره گاهی😀 ولی متوجه نمیشه ک 

فک میکنی اون متوجه نمیشه،بچه های الان خیلی باهوشن،دست کم نگیر

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خب حتما دیده که تو ذهنشاثر گذاشته یا شایدم انقد بیسکویت دوسداره میترسه ندی بهش خواب میبینه

😀ن برعکس بیسکوییت زیاد نمیخوره 

وای عذاب وجدان گرفتم😣

واقعا که 😒شکمو  خوراکی بچه رو برمیداری ☹️اوف برتو 🤐🤐 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😈😈😈😈😈 میام خونتون خوراکیایی توهم قایم میکنم

وای جدیه یعنی؟ میفهمه؟

آره و احساس نا امنی و عدم اطمینان رو توی وجودش ایجاد می کنه این کار

اگه می خوای نخوره نخر یا بگو فقط یکم بهت میدم جلو چشم خودش بریز تو ظرفش بقیشو  بذار تو کابینتای بالایی و بگو بعدا میدم بازم ولی اصلا قایم نکن ازش قانون بذار و مصمم عمل کن ولی کلک نزن الان داره شخصیتش شکل میگیره ها!!!!!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
عزیزمممم زنده باشه الهی  کوچه ما بچه توش نیس😁

کوچه ما هم نیست، رد بشن خانم صدا رو بشنوه، می گه بریم. راستی عزیرم دخترت این اخلاق رو نداره که هر چی بخواد؟ دخترم تو پارک می بینه بقیه دوچرخه دارن، کفش اسکیت یا اسکوتر دارند، هی می گه منم می خوام . من براش توضیح می دم شنا کوچیک ی اندازه آون بچه شدی برات می خرم. ولی اصلا قبول نمی کنه. آخه کی برای بچه دو ساله دوچرخه و اسکیت خریده؟؟؟؟