2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم داشت از مادر شوهرش غیبت میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 93 پست
هم شما اشتباه میکنید هم خواهر شوهرتوناونا مجردی ب فکر آینده نبودن اصلا ربطی به شما ندارهوقتی دیگه مت ...

عزیزم تاوانش رو من الان دارم پس میدم چرا فک میکنی ب ما ربطی نداره مردی ک از بچگی رفته سرکار چرا الان تو ۴۰ سالگی باید نتونه ماشین بخره ..کمک کردن فرق داره با تیغ زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیسمونی بچه خودتون یا برادرزاده و...مثلا؟ جهیزیه؟؟؟جدی شوهرت خرج این چیزا کرده😐

من شوهرم از هفت هشت سالگی کار کرده باورت میشه همه رو داده مامانش و از یه سنی به بعد کارت حقوقیش کلا دست خواهرش بوده خرج خونه و خوراک میکرده ده ساله ک دیگه شوهرم پولش مال خودشه 😐جالبی اینه دوهفته بود نامزد شده بودیم سر بحث بود مادرش میگفت منننننننن اگه بچه هام داشته باشن توقع کادو انگشتر طلا دارم آره قبلا براش گوشی خریده همه چیز ولی تو بدترین شرایط بچش حتی ازدواج ما حاضر نشد انگشتری دست من کنه یا بفروشه فقط میگفت خرج کنید با پول تو خرج کنم

هم شما اشتباه میکنید هم خواهر شوهرتوناونا مجردی ب فکر آینده نبودن اصلا ربطی به شما ندارهوقتی دیگه مت ...

دقیقا چطور گذشته خانم به اقا ربط نداره ولی گذشته اقا ربط داره خیلی دیدم میگن حتی با کسی هم بوده به پسره ربط نداره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

خیلی ها اینطورن . پسر او مشت دارن و پول پسر برا خودشون میخوان. همسایه ما هم همینه . پسرش شهر دیگه کار میکنه هی وسایل برقی برا مادرش میخره،دکوراسیون عوض میکنن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

کاری آدم برای پدر مادرش بکنه خوبه، اما هرچیزی اولویت بندی داره. مثلا مادر طلاهاشو میفروشه که پسرش بره مسافرت بگرده؟؟ نه منطقی نیست. پدر خونه خودشو میفروشه بره مستاجر بشه که پسرش بره زعفرانیه خونه بگیره؟ نه اینم منطقی نیست.

پدر مادرا هم گاهی بچه هاشون رو به یه خرجایی میندازن که منطقی نیست اون بچه رو عقب بندازن!

من یکی از آشناهام، همه پولاشو خرج خواهرشو بچه های خواهرش کرد مجردی، اگه اون پولارو جمع میکرد میشد زمین بخره، حرف سالها پیش هستا! خواهره خوشحال خرج مسخره میتراشید از مجردی برادر سواستفاده کرد وقتی متاهل شد گرفتار پول بود، خواهره فقط قرض میداد و پس میگرفت، زمانی که برای بچه هاش میخرید به فکربرادرش نبود که جمع کنه ملک بخره.

اما گاهی کمک کردن به خانوادت برای چیزای حیاتی و واجبه که خب اون بحثش جداست

عزیزم شوهرم شخصا خرید خونه یا خرید گوشت برا خوش گذرونی کل خانواده یا حتی پول تو جیبی به برادر زاده هاش کادو ها اصلا حسادت یا هرچیزی نکردم ک قد دنیا خرج کرده در برابرش هیچی من ندیدم ک هیچ بی احترامی هم گاها دیدیم ک به خودش ربط داره

ولی اینکه دو دستی کل پول بچه هفت ساله رو 15سال بگیری خرج خودت زندگیت کنی خوش خوشانت باشه تو هیچ روزی تلافی نکنی جالب نیس من مادر بزرگم نداشت ک خرج ازدواج به بچش بده ولی حداقل هرچی حتی از بیست سال پیش چاقو میوه خوری هم براش کادو آوردن نگهداشت سر ازدواج همه رو داد خودشون دراین حد طالب مال بچش نبود همون یه ذره حقوقی ک داشت کم یا زیاد نزاشت خرج مادر شون کنن میگفت خرج خودتون کنید اما هرچی برامن میخرید پول تون بگیرید

نه .اتفاقا مادرشوهرهایی که این طور هستن خبر دارن و به قصد به فکر آینده پسر نیستند.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم شوهرم شخصا خرید خونه یا خرید گوشت برا خوش گذرونی کل خانواده یا حتی پول تو جیبی به برادر زاده ه ...

دقیقا درسته حتی نکردن یکی از مراسنها ی روسری برای من بخرن زحمات شوهرم جبران بشه حتی خواهر شوهرام بعد ازدواج ما زورشون میومد پا گشا کنن یاد لطفاهی داداششون زره ای نیافتادن انگار وظیفه باشه

چون پسر مسئولیت مالی. خرج خانواده گردنشه باید ی پولی داشته باشه اگ قراره همه رو بده مامانش

پس باباش و بقیه بچه ها چکاره ان

مگ اونایی ک پدر ندارن یا بقیه بچه ها کوچکن

عزیزم تاوانش رو من الان دارم پس میدم چرا فک میکنی ب ما ربطی نداره مردی ک از بچگی رفته سرکار چرا الان ...

پدر شوهر منم وقت شوهرم تیغ میزنه. برنامه ریزی میکنه برا وقت شوهرم که یکسر بره کمکش. و خریداشون انجام بده .از دست اونا نمیرسه شغل دوم بره.

خیلی ها اینطورن . پسر او مشت دارن و پول پسر برا خودشون میخوان. همسایه ما هم همینه . پسرش شهر دیگه کا ...

آره دقیقا خرج تفریح خودشون میکنن، به جای اینکه دلشون بسوزه و بگن نخر به جاش فلان چیزو بخر که بعدا به دردت بخوره.... طرف کابینت خونه ش رو پسرش عوض میکنه، نمیگه برو یه سکه بخر برای پول پیش خونه ت به دردت میخوره!

اصلا اینا کودک کار هستن یه جورایی! گاهی دلشون هم نمیاد زنش بدن! انگار عابربانک گیر آوردن زندگی مستقل پسر براشو مهم نیست