2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایین ی نظر بدین +عکس

576 بازدید | 58 پست

من عاشق ی پسریم ک فامیلمونه و از بچگی دوسش دارم رفتم ناشناس باهاش چت کردم و حرفای دلمو گفتم ولی ی مدت بعد فهمید منم و بهم گفت حرفی ندارم و جدیدن باهم حرف زدیم و اینطوری بهم گفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون منظورش چیه از این حرفا یعنی منو گذاشته تو ذخیره هااش بعد اینکه دوراش تموم شد برگرده یا بر نگ ...

خودت درست فهمیدی

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام
بنظرتون منظورش چیه از این حرفا یعنی منو گذاشته تو ذخیره هااش بعد اینکه دوراش تموم شد برگرده یا بر نگ ...

اره منم همین احساس و دارم اما ممکنه الان وضع مالی درستی نداشته باشه و میخواد یکم سر و سامون بگیره بعد بیاد،وضع مالیش چطوره

🤐

پیچوندتت

مثل اون دیالوگ ک میگن من ب درد تو نمیخورم تو لیاقتت بالتر تر از منه🤦🏻‍♀️😑

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔