2777
2789
عنوان

کردا-کرمانشاهیا-کلانه؟

230 بازدید | 9 پست

من کرد نیستم ولی خیلی تعریف نان کلانه رو شنیدم بخاطر همین رفتم ساج خریدم تا درست کنم اگه درست کردید دستور پختش رو یا نکات مهم توی طرز تهیه ش یا راهکارهای برا خوشمزه تر شدنش اگه دارین بگین😋😋

در ضمن وردنه ندارم ایده بدین چه چیزی بجای وردنه میتونم استفاده کنم؟

با سپاس😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت ساعت ۴ صبح کسی دستور پخت کلامت یادش میاد اسی برات بفرستع؟

راست میگی😄

دستور پختش رو از اینترنت گرفتم ولی گفتم اگه کسی یه نکته مهم بهش اضافه کنه ممنونش میشم

راست میگی😄 دستور پختش رو از اینترنت گرفتم ولی گفتم اگه کسی یه نکته مهم بهش اضافه کنه ممنونش میشم

😂🤣 این جور تاپیک ها رو باید تو روز زد ذهن زنا تو شب نی نی سایت بیشتر به تاپیک های خیانتی و بدبختی و بازی علاقه داره 

کوردم کردستان . اره عزیزم برو از نونوایی خمیر رو بگیر بهتره وردنه داسته باشی یکم باز کردن خمیر سخته چون باید خیلی نازک بشه خمیر پیازچه ک از قبل شستی ابش رفته تقریبا اب نموده باشه رو ریز خرد کن یکم نمک بزن ی طرف همیر پهن شده پیازچه رومیریزی میتونی ی پیاز کوچیکم بهش اضافه کنی طرف خالی خمیرو میاری رو طرفی ک پیارچه هاروریختی بعدم ارد بزن دستت خمیرو بنداز رو دستت و بنداز رو ساج .البته ساج حتما باید قبلش خوب داغ بشه .این نوع با دوغ یا ماست میتونی نوش جان کنی .سلیقه ای هستش بعضیا بعد پخت ک با روغن محلی چربش کردی شکر میزنن بعضیام نمک 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
کوردم کردستان . اره عزیزم برو از نونوایی خمیر رو بگیر بهتره وردنه داسته باشی یکم باز کردن خمیر سخته ...

تا حالا درست نکرده بودم وقتی درست کردم دقیقا مزه یه نون محلی  که ما درست میکنیم اسم نونی که ما درست میکنیم *توچری* هست فقط ما وقتی نون رو درست کردیم بهش روغن محلی و تره کوهی سرخ شده میزنیم و با شکر میخوریم .