bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 عنوان خانما بعدازاستفاده از تونر صورت شستشوی صورت لازمه یا نه احتیاجی نیست؟ 831 بازدید | 9 پست بعده تونر ابرسان میزنن ؟ خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥 1399/03/25 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزانمممممم عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 من تونر میزنم احساس میکنم پوستم چسبناک میشه ,دوباره میشورم البته فقط با آب, بعد آبرسان میزنم ,بازم بستگی به حس خودت داره
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 من تونر میزنم احساس میکنم پوستم چسبناک میشه ,دوباره میشورم البته فقط با آب, بعد آبرسان میزنم ,بازم ب ... اثرش نمیره اگه بعده استفاده بااب بشوریم صورت رو ؟ خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
تبسم262 عضویت: 1394/09/01 تعداد پست: 652 عزیرم اول باید باید با فیس واش صورتتونو بشورین بعد تونر بزنین وبعدش ابرسان نه اینکه تونر خالی بزنینتونر به تنهایی تمیز نمیکنه پی اچ پوست تنظیم میکنه
خزانمممممم عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 اثرش نمیره اگه بعده استفاده بااب بشوریم صورت رو ؟ تونر به غیر از تمیزی اثر دیگه ای نداره که بخواد بره,البته بستگی به مارک و مدل تونر داره ,یسری از تونر ها خاصیت آبرسانی و روشن کنندگی هم دارن که اونو نباید بشوری ,من چون پوستم چربه تونرم الکل داشت که بعدش اگه بشورم بهتره
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 عزیرم اول باید باید با فیس واش صورتتونو بشورین بعد تونر بزنین وبعدش ابرسان نه اینکه تونر خالی ... اره قبلش میسلارواتر میزنم بعدش صورتمو بافوم میشورم بعدش تونر وبعدش ابرسان فقط خاستم ببینم تونر نیاز به شستو داره مثه میسلار یاخیر خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 تونر به غیر از تمیزی اثر دیگه ای نداره که بخواد بره,البته بستگی به مارک و مدل تونر داره ,یسری از تون ... منم پوستم چربه یعنی بعده تونر باید بشورم ؟ خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
bosch مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 971 پس طبق این عکس تونر شستشو نمیخاد درسته ؟ خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
رزقرمز7381 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 886 بچه ها من 20 سالمه دورچشمم خیلی سیاه شده کرم دورچشم بزنم ب نظرتون واسه سنم مناسب هست یانه رفتم داروخانه کرم بخرم خانمه گفت سنت کمه نزن