2777
2789

سلام بچه ها من دو روزیه انگار تو چشمم سنگ ریزس گوشه چشمم باد کرده زیر پلکم انکار یه جوش بزرگع همین امشبم یه برنامه رو میدیدم میگفت توده زیر چشم از علائم بیماری های خطرناک چشمه

فردا هم امتحان فیزیک دارم ترس ب جونم افتاده توروخدا اگه چیزی درمورد این مدل میدونین بهم بگین اصن نمیتونم رو درسم تمرکز کنم فردا میخوام برم دکتر ولی انقد فکرای بد ب سرم زده دارم دیوونه میشم

تو گوگل بیشور هرچی سرچ میکنم مینویسه علائم سرطان :/

هی احساس میکنم چشمم تار میشه پلک ک میزنم درست میشه😰😱😭

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل علائم سرماخوردگیم زده سرطان 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
گل مژه😑😑 یا طلا بکش روش یا پر کاه  یا پماد از دادوخونه

مطمئنین چیز خاصیی نیس؟

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
هیچی نیس نترس گلمژه توی چشم زدی باید بری دکتر تا برات قطره بده

واقعا؟

ممنونم یکم دلم اروم شد

شوهر منم همیشه درگیر همینه ممکنه گل مژه باشه ،

اگه دخل چشمتون هست باید دکتر بری دختر منم بود ک یه چیز کاغذی زرد رنگو کشید رو چشمش ،بعد ۰ندتا قطره داد بعد دو سه روز خوب شد

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
منم يه بار تو فصل امتحانات گل مژه زده بودم خيلي بد بود از داروخون يه پماد بگير بگو گل مژه زدي راهنما ...

ممنوونم لطف کردی