2777
2789

تو عفونت زنانه قارچی پنیری شکله

همینو میدونم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دوش رو دارم انگار😖😖اصلنم خوب نمیشم

هم ترشحاتم یکم رنگش مایل به سبزه گاهیم زرد گاهی بی رنگ

هم ترشحات چسپناک جامد که میچسپه به واژن رنگ کرم 

هر چی پماد و دارو خوردم خوب نمیشم

عسلم تزریق کردم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
سرکه چی تو سرکه بشین 

سرکه رو امتحان نکردم

ولی پونه و جوش شیرین و همه رو امتحان کردم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
سرکه رو امتحان نکردم ولی پونه و جوش شیرین و همه رو امتحان کردم

امتحان کن شاید فرجی بشه روزی 10 دقیقه بشین تو محلول سرکه و آب 

لباس زیر هاتوعوض کن

هر وقت از دستشویی حمو برگشتی با سشواره خشک کن خودتو مدام لباس زیرتو با دست بشور و اتو بکش

من هر دوش رو دارم انگار😖😖اصلنم خوب نمیشم هم ترشحاتم یکم رنگش مایل به سبزه گاهیم زرد گاهی بی رنگ ...

منم همه اینها رو دارم.

شما خوب شدی؟

خارشم ندارم فقط وقتی زیاد میشه میسوزه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
منم همه اینها رو دارم. شما خوب شدی؟ خارشم ندارم فقط وقتی زیاد میشه میسوزه

نه هنوزم دارم ترشحات چسپناکو

نه هنوزم دارم ترشحات چسپناکو

دکتر من به شوهرمم دارو داده این بار

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دکتر من به شوهرمم دارو داده این بار

آخه شوهرمم آزمایش داده مشکلی نداره

چه دارویی داد به همسرت؟؟

آخه شوهرمم آزمایش داده مشکلی نداره چه دارویی داد به همسرت؟؟

ازیترومایسین

شوهر منم ازمایش نداد اما خودم فهمیده بودم وقتی بهم نزدیک میشه بعدش بدتر میشم

ازیترومایسین شوهر منم ازمایش نداد اما خودم فهمیده بودم وقتی بهم نزدیک میشه بعدش بدتر میشم

سلام آنتی بیوتیک دادن ب همسرتون ؟دوزش چقد بود و چه مدت

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar