2777
2789
سلام آنتی بیوتیک دادن ب همسرتون ؟دوزش چقد بود و چه مدت

یادم‌نیست عزیزم.

فقط ازیترومایسین بود.

دکتر با توجه به نوع عفونت داروهای متفاوت میده.‌ممکنه این برای شما جواب نده.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
من هر دوش رو دارم انگار😖😖اصلنم خوب نمیشمهم ترشحاتم یکم رنگش مایل به سبزه گاهیم زرد گاهی بی رنگهم ت ...

دوستانی که مشکل عفونت دارید به خصوص قارچی این روش را امتحان کنید مطمئن باشید دیگه تا سالها به هیچ وجه مبتلا نمیشین و اگر شدید بسیار خفیف با یک نسخه پزشک خوب میشین.به مدت ده روز صبح به صبح ناشتا یک قاشق (چِزکوهی ) را با یک قاشق(لولو پشمی یا لولو پشمک یا همون چای کوهی) هر دو را عطاری ها دارند. توی قوری بریزید.آب جوش در حد یک لیوان بریزید روش و بگذارید ده دقیقه دم بکشه.بعد با معده خالی بخورید.بسیار بسیار تلخه اما بسیار پرخاصیت.می تونید با یه کم نبات شیرینش کنید.ده روز پشت سرهم بدون فاصله یک لیوان بخورید و بعد از ده روز ببینید چی ازتون دفع میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.