2777
2789
عنوان

بنظرتون این همکار من چجور ادمیه

130 بازدید | 9 پست

دعوا بود تو محل کارم یه مشتری زنگ زد پلیس بیاد خیلی ادم ناجوری بود خلاصه صاحبکارم و اون یکی همکارم ریختن سرش تا بره بیرون ولی نرفت بعدش همکار خانومم گفت ببین اینجا محل کسب ماست تو مزاحم مایی نمیخوایم اینحا باشی برو بیرون منتظر پلیس باش ولی من دلم کیسوخت بره زنه رفتم براش آب اوردم ولی دیدم اون یکی همکارام چپ چپ نگا میکنن بعدم همکارم بهش گف تو منو زدی الکی میگفت تا زنه بترسه اخه دوربین تداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کسی که زنگ زده آب بردی؟ 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ارع

نباید این کار میکردی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عزیزم من تاپیک قبلیاتو خوندنم اونجا گفتی بیرونش کردی و کاش بهش اب می دادی الان میگی بهش اب دادم ..

منم خوندم چقد متناقض   متوجه نمیشم چرا باید همچین تاپیکایی ی نفر بزنه  از بیکاریه انگار

عزیزم من تاپیک قبلیاتو خوندنم اونجا گفتی بیرونش کردی و کاش بهش اب می دادی الان میگی بهش اب دادم ..

میدونی اونحوری نیس که کن رفتم اب بیارم سمتش ولی دیدم چپ‌چپ نگا مبکنن خودم‌خپردم