2777
2789
[QUOTE=141165000]تازه وسط حرفا گفت راضی نیسی برو خونه بابات😔البته من داد زدم روسرش دیگه داشت خفم می ...

اخه بچه دارم دوتا پسر دوقولو.تازه چهارسالشونه .کجا برم اخه بااین بچه ها 😢

ağlayanlardan değil ağlatanlardan olacaksın

همون شب اول باید کولی بازی در می اوردی میرفتی پیشش می خوابیدی میگفتی هر کاری کردم چشمم خواب نرفت با سیاست احتمالا بتونی دوباره جذبش کنی

باهاش صحبت کن بگو کارهات چطور پیش میرن و از چی نگرانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم .اصلا ب حالم اهمیت نمیده انگار ن انگار که منم ادمم هروقت دلش رابطه بخواد هم. فقط گاهی روزا ج ...

منم همینطورم  سنتی ازدواج کردیم میگه چون دختر خوبی هستی طلاقت نمیدم ولی بهت حسی ندارم

همون شب اول باید کولی بازی در می اوردی میرفتی پیشش می خوابیدی میگفتی هر کاری کردم چشمم خواب نرفت با ...

صحبت کردم بارهاااا گفت سرم شلوغه.شب اولم گفتم بعدش گفتم لابد سرش واقعا شلوغه گفتم یکم به کاراش برسه هروقت تموم شد میاد پیشم دیگه ولی الان ی ماهه شایدم بیشترازیه ماه که من با بچه ها میخوابم .

عزیزم با هم اختلاف. مشکلی چیزی دارین؟ 

به نظر من با شما مشکل داره که جاشو جدا کرده شاید باور نشه ولی شوهر من سه سال جاشو جدا کرد به بهانه های مختلف هر کارم کردم نیومد که نیومد. منم با دو تا بچه میخواستم چیکار کنم. نمیشد طلاق بگیرم اگه بچه نبود یک ثانیه هم نمیموندم. به خاطر اختلافاتی که داشتیم و دعواهامون جاشو جدا کرد. منم خودمو 180 درجه تغییر دادم از محبت‌ گرفته تا تیپ زدنو.... چون خودمو مقصر میدونستم بعد سه سال آقا راضی شد کنارم بخوابه☹️ولی  یاد اون روزا میفتم قلبم آتیش میگیره تنها میخوابیدم و بچه شیر میدادم

حالا ببین مشکلتون کجاست شاید برای رابطه جنسی محبت‌ یاچیزای دیگه

عزیزم با هم اختلاف. مشکلی چیزی دارین؟  به نظر من با شما مشکل داره که جاشو جدا کرده شاید باور ن ...

نه میگه نمیتونم صبح ها سروقت بیدارشم تنهایی میتونم زود بیدارشدم.بقران منم ادمم به جون بچه ها مث بچه ها گریه کردم گفتم من دلم میخواد باسوهرم بخوابم بغلش کنم گفتم مگه توابن دنیا فقط تویی که صبح میره سرکار.