2777
2789
چرا

ميخوان به زور طلاق منو نامزدموبگيرن بااينكه عاشق هميم داريم ديوونه ميشيم منو عشقم

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت کردم بارهاااا گفت سرم شلوغه.شب اولم گفتم بعدش گفتم لابد سرش واقعا شلوغه گفتم یکم به کاراش برسه ...

صحبت نکن اون هم بارها 

دو تا گوش باش برای شنیدن برو پیشش بپرس چته تا نگی نمیرم 

یا بگو چقدر گرفته ای میای یه کم حرف بزنیم 

یا یه کم از خودت و کارهات بگو کی روبه راه میشه

یا امشب می خواب پیش عشق جانم بخوابم راستش تو این یک ماهی که دور بودیم اصلا نفهمیدم زندگیم چطور گذشت دلم برای کنارت بودن تنگ شده

رودربایستی که با هم نداریم شما اگه این حرف ها رو بهش نزنی یکی پیدا میشه ازش دل میبره مگر این که خیلی تو فکر یه قرون دو زارش باشه

صحبت نکن اون هم بارها  دو تا گوش باش برای شنیدن برو پیشش بپرس چته تا نگی نمیرم  یا بگو چ ...

همه راهو رفتم .دیگه یه پنجشنبه هست که انقد کل ماه حالم داغون بود که منو ندید اصلا انگار ن انگار منم رفتم خونه مامانم یکم حالم عوض شه

ağlayanlardan değil ağlatanlardan olacaksın

قلب منم تیکه پاره شده هزار بار خواستم برم و تن به این ذلت ندم ولی با دو تا بچه اسیرم و باید تا بزرگ شدنشون عذاب بکشم. بعدا اگه تونستم خرج زندگیمو در بیارم و مستقل باشم ازش جدا شم. چه قدر بی محبتی کرد چه قدر آزارم داد و اشکمو درآورد. 

ولی استارتر عزیز شما تازه‌ داره زندگیتون به سمت سردی میره نگران نباش چون اولشه درست میشه. باید سیاست داشته باشی هر روز لباس‌های خوشگل و لختی بپوش حمام برو ادکلن بزن آرایش داشته باش. وقتي صداش میزنی جانم عزیزم چاشنیش کن. بهش برس و محبت‌ کن باور کن خودش میاد پیشت فقط غر نزن و اعصابش خورد نکن. ازمن که درست شد

اوففف خدا😔

برام دعاكن عشقمو ازدست ندم من ميميرم بدون اون 

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
برام دعاكن عشقمو ازدست ندم من ميميرم بدون اون 

انشاالله که باهم میمونین گلم.هیچچچچ وقت ب هر نفعی که شده دس از سر عشقت برندار

ağlayanlardan değil ağlatanlardan olacaksın
مگه میشه به زور طلاقتون بدن بچه این مگه براتون تصمیم میگیرن شرایطتون چجوریه

خيلي بده شرايطم مامانش منونميخواد ازم خوشش نمياد بابام هم خيلي ناراحته ميگه نميزارم با احساساتت بازي كنه مادرش