2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردرد .دل درد .گلو درد بی حالم خیلی 

حالا شاید مسموم‌شدی  انتی هسیتامین یخور بخواب ببین فردا بهتر نمیشی

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 

خوب میشی عزیزم نگرانی نداره که اینهمه گرفتن خوب شدن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
حالا شاید مسموم‌شدی  انتی هسیتامین یخور بخواب ببین فردا بهتر نمیشی

عزیزم آنتی هیستامین سیستم ایمنی رو گیج میکنه و حساسیتش رو نسبت به بیماری میاره پایین

برا همینم واسه آلرژی و اینا مصرف میشه

تو این شرایط اصلا مصرفش صحیح نیست

الان باید سیستم ایمنی بدن کاملا هوشیار باشه تا زود مقابل بیماری واکنش بده

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
منم گرفتم خوب شدم بدن درد وحشتناککک بی حالی تب  دل درد بی اشتهایی شدیددد. حس بویایوچشایمو ازدست ...

اره اتفاقا منم چند روز پیش همین علایمو داشتم.حتی الآنم حس چشایی و بویایی ندارم.بنظرتون کرونا گرفتم؟