2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
😘😘سلامت باشی کرونا نجاتم داد😆😆جزو معدود انسان هایی هستی که درک میکنی😂😂

عزیزززم 😁 خودمم درد کشیده هستم اخه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم 😁 خودمم درد کشیده هستم اخه

رو حرف من حرف نزن😍😍

بابا اینجا نشد یه مجردی غر بزنه نریزن سرش 

مگه میشه هیچ کدوم تو این شرایط قرار نگرفته باشن؟ خودشونم تجربه کردن ولی باز درک ندارن😒😒

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اه حالم بد شد از حرفهات عاخه منه بدبختم کوجا رو دارم برم غیر خونه ننم

برو خونه مادرت ولی آوار نشو اونجا. لطفا و خواهشن

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
رو حرف من حرف نزن😍😍 بابا اینجا نشد یه مجردی غر بزنه نریزن سرش  مگه میشه هیچ کدوم تو این شرا ...

لابد وقتی شرایطشون عوض میشه گذشته شون یادشون میره😂قبل و بعد ازدواج عوض میشن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
برو خونه مادرت ولی آوار نشو اونجا. لطفا و خواهشن

حالا اگر مادرش تنها باشه طوری نیس ولی وقتی زحمتا رو دوش چند نفره باید رعایت حال همه رو کرد 

من خواهر برادرام وقتی میخوان بیان اصلا با من هماهنگ نمیکنن ولی بچه هاشون فقط به خاطر من میان من خونه نباشم خونمونو دوس ندارن زنگ میزنن هر جا هستی بیا شب که میمونن فقط پیش من میخوابن ولی بازم ولی دریغ از یه ذره احترام یا یه اطلاع رسانی قبل از اومدنشون همش سر زده یا هماهنگی با مامانم ،مامانمم که خودشو همه کاره میدونه سرخود هر کار بخواد میکنه بعدم میگه کسی با تو کاری نداره 

ما هم یه زمانی فقط وقتی مهمون داشتیم غذا داشتیم برا همین از زیادی تحویل گرفتنای مامانم چندشم میشد هم من هم اون یکی خواهرم که مث من مجرده

ولی منم دیگه به مامانم کمک نمیکنم بچه هارو هم اصلا الکی نگه نمیدارم روی الکی نمیدم تا دست و پاشونو جمع کنن قبلا که مشتاق بودم فک میکردن منت سر من میذارن که بچه شونو بهم میسپرن و اجازه ی نگه داریشونو دارم😒😒 درسته من عاشقشونم ولی دلیلی نداره پدر مادرشون پررو بشن منم دیگه نگه نمیدارم یک سره باید با مامانم دعوا کنم با اون یکی خواهرم درگیر بشه که یه وقت بچه ها بهشون سخت نگذره آخرم مزدمو اینطوری بدن حتی یه سری بچه ها گریه کردن بمونن یک کلمه نگفتم بمونین😒😒حالم از همه بهم میخوره منو فقط موقع ک و ن شوری بچه ها حساب میکنن وگرنه اختیار هیچ حرکتی با بچه رو ندارم هر چی به بچه بگم امر و نهی الکی میکنن الکی مثلا خیلی حالیشونه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
لابد وقتی شرایطشون عوض میشه گذشته شون یادشون میره😂قبل و بعد ازدواج عوض میشن

همون دیگه آدم درست گذشتشو فراموش نمیکنه😂😂😀

حالا اگر مادرش تنها باشه طوری نیس ولی وقتی زحمتا رو دوش چند نفره باید رعایت حال همه رو کرد  من ...

آخ حال منو داری کاملا درکت میکنم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
آخ حال منو داری کاملا درکت میکنم

نوشتم که بدونی تنها نیستی ولی خودتو آزار نده حالشونم بگیر ولی خودتو آزار نده چون واقعا افراط میکنن تازه خواهر برادر من انقد نمیان ولی بازم از مدل مهمونی اومدنشون بدم میاد بی هماهنگی میان یهو سه روز میمونن یه بار خواستگار داشتم نمیخواستم بمونن انقد استرس کشیدم

حق با شماست .آدم دوس داره تو خونش راحت باشه..یه سکوتی .آرامشی...چه خبره هی مهمون

اشک تو چشام حلقه زد برا دوسه نفری که حقو بهم دادن و درکم کردن. درسته اینجا سایت بارداری و بچه داریه و بالطبع متاهل ها توش بیشترن ولی خب ما مجردا از بد حادثه س تا الان مجردموندیم . مام دوس داریم زندگی جدا و آسایش داشته باشیم اما درکمون نمیکنن. من نمیفهمم آدم سر ۴۳ سالگی قهر میکنه میاد خونه باباش؟ اونم سر چیزای بیخود و الکی؟ من ازتون ممنونم از درک بالاتون. 

نوشتم که بدونی تنها نیستی ولی خودتو آزار نده حالشونم بگیر ولی خودتو آزار نده چون واقعا افراط میکنن ت ...

اخیرا بعد از مدتها یه خواستگار داشتم.  اصلا من یچیزیو اگه توی بوق و کرنا کنن به هیچ عنوان کارم درست درنمیاد. به مادرم گفتم نگو، رفت همهههههه جا رو پر کرد. همه جا رو. بعد از معرفی تا دیدنش دو روز و نیم کشیدا. ولی همه میدونستن آخرم قسمت نشد

سلام اسی. واقعا حق داری. وپست آخرتم که قفل کردی لایک کردم. ببین اونجا بهشون خوش میگذره که همش اونجان. میان خستگیشونو در میکنن😁 من هم تک دخترم هم تک عروس ولی به خدا نه مادر شوهرم نه مامان خودم اصلا بهم رو نمیدن که زیاد برم اونجا. سه هفته یا ماهی یکبار میرم در حد دوساعت میشینم و میام چون اگه بمونم قششششنگ بی عزت میشم. خونمون با مامانم ۲ ساعت راهه با مادرشوهرم ۱ ساعت...اما خواهرشوهرم خونشون ۵ دقیقست فاصلش اما هفته ای هفت بار اونجاست تازه شبم میخوابه😳..چون مادرشوهرم مثل پروانه دورش میگرده. واقعا حسودیم میشه اما چاره ای ندارم. 

خدا کنه خدا واست بسازه
اشک تو چشام حلقه زد برا دوسه نفری که حقو بهم دادن و درکم کردن. درسته اینجا سایت بارداری و بچه داریه ...

ببین اصلا قهر نکن حالا که نازکش نداری..از خونه بابات داری میخوری برو غذاتو بخور ..کاری هم به کارشون نداشته باش..ولی اینم بدونم مامانتم تو عالم خودش میخواد خواهر و برادراتو جلو همسراشون سربلند کنه. گناه داره .موقع شما هم بشه همین کارارو برات میکنه..زیاد قاطی حرف و بحثاشون نشو .واسه خودت باش..البته به مادرتم کمک کن بهش فشار نیاد ..

سلام اسی. واقعا حق داری. وپست آخرتم که قفل کردی لایک کردم. ببین اونجا بهشون خوش میگذره که همش اونجان ...

بخدای احد و واحد اگه شوهر کنم رویه ی داداش و زن داداشمو پی میگیرم. یه طبقه پایین ترن بدون دعوت نمیان. زن داداشم جز زمانی که داداشم رفت کربلا نرفت بمونه خونه مادرش. زن باید بشینه سر خونه زندگیش.

ما دامادمون سر بزیره تا حدی. البته پررو هم هستا ولی از جهات دیگه. من گاهی میگم انقد خواهرم میاد اینجا می مونه هرکی بود الان میرفت خیانت میکرد. خسته ام ازشون . بیشترم ناراحتم که سه روزه هیچی نخوردم و به هیچ جاشونم نیس