2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
ببین اصلا قهر نکن حالا که نازکش نداری..از خونه بابات داری میخوری برو غذاتو بخور ..کاری هم به کارشون ...

همسراشون یا نمیان یا میان و شبو میرن خونه خودشون یا مادرشون. خواهرای خودمن که هی تلپن اینجا. 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
اخیرا بعد از مدتها یه خواستگار داشتم.  اصلا من یچیزیو اگه توی بوق و کرنا کنن به هیچ عنوان کارم ...

اوه من خودمو میکشم اینجوری بشه

تازه مامانم بعدا هم تعریف میکنه خوشم نمیاد کسی هم میپرسه خیلی کوتاه جواب میدم به کسی نباید گفت چون باعث قضاوت بی جا میشه حدیث پیامبر هست که خواستگاری باید پنهان بمونه و عروسی آشکار

پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) فرمودند: مراسم ازدواج را آشکار برگزار کنید و خواستگاری را پنهان.

به مادرتم اینو بگو منم همینو بهش گفتم راضیش کردم که نگه نه که دوست نداشته باشم بدونن ولی خواهر برادر متاهل که جلسه ی اول لزومی نداره که باشن اگرم فقط اطلاع بدی و بگی که همسرشون میفهمه اونم بفهمه همه میفهمن دهناشون قرص نیس همینجوریشم همش شایعه س

امیدوارم هر چه سریعتر یه شوهر لایق گیرت بیاد عزیزم 

خوشبخت بشی و یاد این روزاتم نکنی

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا قهر نکن حالا که نازکش نداری..از خونه بابات داری میخوری برو غذاتو بخور ..کاری هم به کارشون ...

نه اینطور که میگین نیست لاقل تو خانواده ما نیست. من و یه خواهر و یه برادرم توی خونه جزو مغضوبین مامانم هستیم . دوتا خواهر و یه برادرمم جزو محبوبینش. کلا دو دسته ایم. اون خواهر و برادرم که رفتن سر خونه زندگیشون رو نمیبینن از مادرم که بیان عوضش این دوتا خواهرم که همیشه اینجا آوارن....

مامانم به هیچ عنوان از بچگی تابحال زیر بار هیچ مسئولیتی از من نرفته. باورت نمیشه اگه بگم تا زمانی که خواهر سومم ازدواج کنه وظایف مادری در مقابل من ایفا میکرد بعد از ازدواج اونم من دیگه تنها شدم.

کوزت و خانم تناردیه رو تصور کن در محبت فی مابین من و مادرم.

و آناستازیا و نامادری سیندرلا نسبت مامانم به اون دوتا خواهر محبوبش

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
اوه من خودمو میکشم اینجوری بشه تازه مامانم بعدا هم تعریف میکنه خوشم نمیاد کسی هم میپرسه خیلی کوتاه ...

اصلا نه به دار بود نه به بار. قرار بود بیرون همو ببینیم. بعدم به گوشم رسید رفته به خواهرم اصرار کرده که منو راضی کنه قبول کنم. حالم فاجعه س. امیدوارم هردو به زودی ازدواج خوب بکنیم و به آرامش برسیم

همسراشون یا نمیان یا میان و شبو میرن خونه خودشون یا مادرشون. خواهرای خودمن که هی تلپن اینجا. 

بازم خوبه دامادا درک دارن..یکی تاپیک زده بود دامادمون و خواهرم هر روز اینجان شبم میخوابن خونه ی ما..تازه پدر ومادرش هم دستشون تنگ بود ولی روشون نمیشد بگن 

وقتی مجرد بودم همیشه درست سر شام وقتی غذا خیلی مورد علاقم بود یکی از خواهرام سر می رسیدن و غذا کم می شد اینقد حرص می خوردم. ظاهرا اتفاقی سر شام میومدن ولی کاملا مشخص بود که عمدیه

سومین کاربریمه
بازم خوبه دامادا درک دارن..یکی تاپیک زده بود دامادمون و خواهرم هر روز اینجان شبم میخوابن خونه ی ما.. ...

ببخشیدا دامادای ما اهل درک نیستن اهل راحت طلبی ان. وقتی خواهرام اینجان اونا از هفت دولت آزادن. تا این حد بگم که پوشک بچه ی خواهرمم ما میخریم . بابام میگه چون تو خونه منن باید من بخرم... بنده خدا اونم مجبوره دیگه. 

مادر شوهر یکی از خواهرامم که از هفت دولت آزاد نه پسرشو درست کنه نه نوه شو نگه داره که خواهرم میره سر کار

اشک تو چشام حلقه زد برا دوسه نفری که حقو بهم دادن و درکم کردن. درسته اینجا سایت بارداری و بچه داریه ...

منم خواهرم همین کارارو کرد البته اون سر چیزای الکی نبود ولی تصمیمش الکی بود هی میگفت طلاق میگیرم میومد قهر با دو تا بچه یه ماه میموند تو خونه ی پنجاه متری دهنمون سرویس میشد آخرم برمیگشت

یه بار سه ماه موند😑😑دیگه منم قاطی کرده بودم از این همه شل بودنش

کلا سه چهار بار اومد قهر خونمون موند

بار آخر گفتم زنگ میزنم شوهرت تکلیفمو باهاش یکسره میکنم فرداش بلند شد رفت الانم طلاق گرفته خودشو خلاص کرد بالاخره😑باور کن اگر در خونه رو باز میذاشتم هنوز داشت تو قهر و آشتی به سر میبرد

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
دیگه باید تحمل کنی تا ازدواج کنی خوب تو شلوغی پزشکیم قبول شدی..

مدرسمون سطح بالا بود تا ۸ شبم گاهی اوقات نگهمون میداشت عیدمم پانسیون درسی بودم. البته خودمم درسخون بودم. ولی از رشتم راضی نیستم کاش یه لیسانسی ارشدی چیزی داشتم شوهر میکردم میرفتم. فرسوده شدم از دست مادرم

مدرسمون سطح بالا بود تا ۸ شبم گاهی اوقات نگهمون میداشت عیدمم پانسیون درسی بودم. البته خودمم درسخون ب ...

خوبه حالا سرت به درس گرمه..لیسانس بیکار بودی تو خونه خواستگارم برات نمیومد چی ..خواستگار تو دانشگاه نداری ؟

خوبه حالا سرت به درس گرمه..لیسانس بیکار بودی تو خونه خواستگارم برات نمیومد چی ..خواستگار تو دانشگاه ...

نع.