2777
2789

باهاشون خیلیم خوب نیستم. هر روز اینجان. من تنها مجرد خونمونم. بهشون مستقیم و غیر مستقیمم میگم بازم هر روز میان. حتی در هفته دو سه روز میان شبم می مونن. چیکار کنم؟ 

مامانمم از اوناس که وقتی اونا میان غذا درست میکنه وقتی نمیان ما آدم نیستیم.

سه روزه قهر کردم از اتاق بیرون نرفتم. جز یه بسته بیسکوییت و یه بطری آبم چیزی تو اتاقم نیس. عین خیالشونم نیس. شما جای من بودین چیکار میکردین؟

پ.ن: بدبختی من اینه که سی سالمه و هنوز ازدواج نکردم.

پ.ن۲: توقع من از مادرم این نیس که برای من غذا بپزه. توقعم اینه که فرق نزاره بین بچه هاش. بهش هم میگم میگه اونا از بیرون میان و مهمونن. آخه مهمون یه روز دو روز نه هفت روز هفته که!

بغض امونم رو بریده

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ‌بد⁦☹️⁩⁦☹️⁩

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

والا چی بگم

حرف بزنید محکوم میشید به حسادت

ولی در کل حق دارید

آدم باید احترامش دست خودش باشه. مزاحمت ایجاد میکنن

چقدرم خونه پدریشون باشه آدم بعد ازدواج مهمون محسوب میشه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

اومدم بگم سلااااااام عشقم

درست میشه همه چی درست میشه

تازه خودتم میری و چند وقت دیگه مثل اونا مهمون خونه مامان بابات میشی عزیزممم😍

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بخدا دنیا دو روزه لذت ببرید از کنار هم بودن

فقط دردسراشونو میارن خونه ما. هیچ لذتی در کار نیس

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

حق داری دیگه باید رعایت کنن من والا تک دخترم فقط هفته ایی بار ده روزی ب بار میرم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...