2777
2789
بستگی به شاکی شما داره که چه چیزهایی را به دادگاه معرفی کنه اما حتی وسایل خونه هم قابل توقیفه

نگوووو ای وای  ولی منو همسرم الا جدا هستیم وسایل خونه ام دست خودمه یعنی الا میتونن اینارو بگیرن 

ته نیا ئسته ی ری گه شی ژیانم توی 💛 خدای گیان💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اول هرچیزی که بنام خودتون توقیف میشه حتی خونه بعد لوازم خونه.بستگی داره طرف شاکی چی خواسته باشه.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

متوجه نشدم ، جدا هستیم یعنی چی

شما زمانی که بازرس دادگستری برای صورتجلسه وسایل خونه میاد ، اگر محکوم همسرتون هست و نمی خواهید جهیزیه توقیف بشه، کافیه اعلام کنید این وسایل تماما جهیزیه من است و ربطی به دارایی های همسرم نداره.

طبق قانون در اینصورت ، وسایل قابل توقیف نیستند

بله اول هرچیزی که بنام خودتون توقیف میشه حتی خونه بعد لوازم خونه.بستگی داره طرف شاکی چی خواسته باشه.

از طرف دادگاه برگه ابلاغیه اوردن ولی توش فقط در مورد سفته 20میلیونی است حررفط در مورد توقیف نزده 

از طرف دادگاه برگه ابلاغیه اوردن ولی توش فقط در مورد سفته 20میلیونی است حررفط در مورد توقیف نزده&nbs ...

نه اگه توقیف باشه اعلام میشه من الان خودم برای دهم ماه بعد حکم توقیف اموال یکی گرفتم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
متوجه نشدم ، جدا هستیم یعنی چی شما زمانی که بازرس دادگستری برای صورتجلسه وسایل خونه میاد ، اگر محکو ...

اهان هنوز طلاق نگرفتم ولی باید مدرکی باشه که این وسایل جزو جهیزیمه یان با حرف درست میشه 

نه اگه توقیف باشه اعلام میشه من الان خودم برای دهم ماه بعد حکم توقیف اموال یکی گرفتم.

یعنی برام حکم دادگاه میاد الا حساب همسرم کاملا مسدوده 

نه نیاز به مدرک نیست. اعلام شفاهی شما کفایت میکنه

ممنون عزیزم از توضیح کاملت فقط ببخشید الا حساب همسرم مسدوده یعنی تو هر شعبی از بانک حساب داشته باشه کاملا مسدود میشه 

یعنی برام حکم دادگاه میاد الا حساب همسرم کاملا مسدوده 

بله عزیزم هرچیزی داشته باشه درجا مسدود میشه

خوب ما الا ابلاغیه ای دریافت نکرده ایم  ولی حسابو مسدود کردن

ربطی به ابلاغیه نداره اون ی برگه هستش که میرسه به دستش.همون جا تو دادگاه مسدود میکنن درجا.