2777
2789
عنوان

مهمانی

139 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام؛؛ ۱۷ نفریم ی دور همی معمولیه خانوادم و اجیام اینان گفتن سوسیس بندری درست کن حساب کردم با سس و نوشابش و اینا حدود ۲۰۰ پام درمییاد؛؛ حالا اسمش هم سوسیسه؛؛ گفتم مرغ و برنج بپزم بنظرتون شکم پر مجلسی تره یا زرشک پلو؟ واینکه ۴ تا مرغ کافیه؟

زرشک پلو مرغ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ تا مرغ کافیه؟

اگه مرغش بزرگ باشه اره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره بزرگه ۴ تاشون هم بچه ن یعنی ۱۳ آدم بزرگ

اندازس. 

برا بچه ها سیب زمینی هم سرخ کن 

سوسیس اسمش غذای سادست خیلی گرون تموم میشه.همون زرشک پلو با مرغ بزار با سالاد.تعداد مرغت بستگی به تعداد نفرات داره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹