2777
2789
عنوان

بالااوردن بیش ازحد نوزاد

107 بازدید | 11 پست

پسرم ۵ماهشه خیلی بالامیاره یعنی هرچی شیر میخوره بالامیاره تقریبا ی ماهی میشه اینجوری شده 😖😖😖چیکارکنم حتی اروغش رو هم میگیرم ولی بازم فایده نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش بیسکوییت مادر میدم لااب برنجم میدم بالا نمیاره فقط شیررو بالامیاره

خب طبیعیه عزیزم دریچه معدشون شله شیرم ک آبکیه زودتر برمیگرده بچه منم پنج ماهشه همینجوره عیب نداره بعد شیش ماه درست میشه خیالت راحت چون بچه ها از چهار تاشیش ماهگی بیشتر شیر میخورن بیشتر بالا میارن نگران نباش اگه بعد شیش یا هفت ماهگی خوب نشد اونوقت ببرش دکتر من صدتا دکتر بردم دارو ندادن

خانم  بر اساس تجربه من ریفلاکس  یا بالا اوردن شیر  به دلیل  حساسیت به شیر است  اگر شیر خشک استفاده می کنید  چون اکثر شیرهای موجود خشک در ایران از شیر گاو هست و شیر گاو  الرژی اور است و عوارضی مثل بالااوردن ، یبوست ، شیر نخوردن ، بوی بد پی پی و بعضا دل درد  به همراه دارد. حتی شیر مادر هم بعلت نوع تغذیه  بعضی وقتها الرژی می اورد  بهتر این راه  استفاده از شیر بز  بدون بسته بندی که نگه دارنده ندارد. در اینجا باید دقت کرد که از هرجایی نخرید من خود از مزرعه مروگل خریدم که با حضور مشتری دوشش انجام می شود می تونی جستجو کنید در گوگل   سپاس