2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنید بچهااا

118 بازدید | 13 پست

سلام .بچها من میخوام برای ی حاجتم نمک نذر کنم ،تا حالا انجام ندادم .شنیدم ۱۴ تا نذر میکنن ب نیت رفع مشکل و تقدیم خانم فاطمه زهرا میکنن ،۷ تاشو قبل حاجت روایی و ۷ تا هم بعدش 

الان میخوام بدونم باید نمک ها حتما بدیم ب فاطمه نام؟یعنی مثلا من ۷ تا فاطمه میشناسم تو شهرمون ،ببرم در خونشون بهش بدم یا میشه ب هر کسی داد ؟

دوم اینکه باید حتما بسته های بزرگ نمک باشه یا میشه مثلا بسته های کوچیک رستورانی هس ،از اونا گرف؟؟لطفا هرکی میدونع بهم بگهه. ان شاالله حاجت روا شین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم به نظر خودتون نمک میتونه گره شما رو باز کنه؟

ایا بنظرتون پول میتونه همه گره ها رو باز کنه؟؟ن نمیتونه. باور ادم ها ب هررچیزی باعث میشه اونقدررانرژی برا کائنات بفرستی ک فرایندشو تسریع کنه .ی ملت ب نذر نمک اعتقادددارن و تو این دنیا همه چیز شدنیه

نه عزیزم  پیچیده اش نکن.  اتفاقا یبار نذر کردم  و خیلی عالی جواب داد  و ده تا بس ...

بسته هاتون ب چ اندازه بودن؟من میخوام ۱۴ تا نیت کنم ۷ تا قبل حاجت ۷ تا بعدش .بعد ضایع نیس ۷ تا بسته کوچیک؟ بعد اینکه میتونم ببرم سوپری بدم ب اونا هرر کی خاس خرید کنخ بهش بده؟