2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه بارداری داشتن

64 بازدید | 7 پست

سلام خانوما میخواستم بدونم شما تو ماه شش ب بعد بارداری در طول هفته چن بار با همسرتون نزدیکی داشتیدو مشکلی براتون پیش نیومد؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا شب قبل زايمان نداشتم.

بارداریتون پر خطر بود یا خودتون نخواستید؟نمیدونید چقدر مجازه؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
والله نمیدونم دقیق گاهی دوبار گاهی یه بار گاهی دو یا سه روز یبار

من هفته ای یبار دارم و اینبار دوشب پشت هم شد واسه نی نیم نگرانم مشکلی پیش نیومده بنظر شما؟

بارداریتون پر خطر بود یا خودتون نخواستید؟نمیدونید چقدر مجازه؟

نه، مشكلى نداشتم. 

دكتر ميگه بهتون.  من دقيق يادم نيست. اما يادمه روزهاى آخر، گفت بايد نزديكى داشته باشيد تا زايمانت راحت شه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من هفته ای یبار دارم و اینبار دوشب پشت هم شد واسه نی نیم نگرانم مشکلی پیش نیومده بنظر شما؟

والله برا من که پیش نمیام حتی اگه دو شب پشت هم میشد، نگران نباش اما خوب کمتر داشته باش که خیالت راحت باشه، چون زیاد خطرناک واینکه زایمان زودرس میاره

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی