2777
2789
عنوان

ب كي بگم دردمو اخه بخدا كارم شده گريه

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 66 پست
ميتونم بدون تجويز پزشك فعلا بهش بدم +أهن و مولتي

آره. بده.  ولی مولتی و آهن و اصلا فراموش نکن چون بچت ضعیفه .دستاشو بگیر راه ببرش پاهاش قوی شه هفته ای دو بارم اگهمیتونی بهش آد بده

روانشناسی کودک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم تاپيك اخرتو خوندم ميشه بگي چطوري بچتون خودم ميخوابه؟؟؟

عزیز دلم من از اول نخوابوندمش . نوزاد بود میزاشتم سر جاش اروم یکم پشتشو ماساژ میدادم. رو پا نزاشتمش هیچ وقت. ۸ ۹ ماهگی که میفهمید دیگه میگفتم چشماتو ببند لالا کن شعر میخوندم. میزدم اروم پشتش. میزاشتم رو تختش میزدم پشتش. بچت الان حرف میزنه؟

روانشناسی کودک
بخدا بحث و عوض ميكنم ولي بازم برميگردن رو موضوع بچم اخه خيلي بهشون احترام ميذارم جوابشونو ميدم

درکت می کنم خیلی سخته ..بخاطر شعور پایین اوناس..ولی سعی کن مودبانه جوابی بدی ک مثلا هر بار چقدر این سوال و می پرسین

من دایی م گفت چقد پسرت لاغره گفتم بزار ببینم تپل ها چه گلی به سر خانوداشون میزنن ..تا به این

میدونم دل و می شکنن ولی تو باید باید باید بلد باشی طوری رفتار کنی دیگه جرات نکنن حالتو بد کنن..انشالله همچین فرزند گلت بزرگ میشه همه چی ش عالی میشه..دختر داداش من یک سال و پنج ماه شایدم بیشتر راه نمی رفت دیر نیست ...الان بیا و ببین همسن پسر من باشگاه میرفت تا قبل کرونا..انقد حرفه ای

عجله نکن فقط بهش رسیدگی کن ..بخدا دختر داداشم عالی شده الان هزار ماشالله

عزیز دلم من از اول نخوابوندمش . نوزاد بود میزاشتم سر جاش اروم یکم پشتشو ماساژ میدادم. رو پا نزاشتمش ...

كامل نه اب ميگه مامان بابايي دايي تو تو بده بدو ميخوام اووءا مي مي  دادا اسم خواهرم من اينجا عان

درکت می کنم خیلی سخته ..بخاطر شعور پایین اوناس..ولی سعی کن مودبانه جوابی بدی ک مثلا هر بار چقدر این ...

خيلي مواظبه حرفام هستم ك يهشون برنخوره اخه نميدونم چجوري بايد حرف بزنم ك جرأت نكنن دفعه ي بعد سؤال كتن