2777
2789
عنوان

ب كي بگم دردمو اخه بخدا كارم شده گريه

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ی کار کن اگه به حرف من گوش میدی نگو نمیشه ونمیتونم فقط وفقط وفقط بیخیال قضیه شو به قضیه به دید تمسخر نگاه کن به درک که اون جاریو بیشتر تحویل میگیرن یا از بچه ات ایراد میگیرن این مشکل اوناس تو هیچ مشکلی نداری بخوای حرص بخوری چیزی ازت نمیمونه بجاش سعی کن از هرلحاظی بیشتر رشد کنی وبچه اتو جوری تربیت کنی همه دهنشون باز بمونه چه اونا ورفتاراشون چه دانه بی ارزشی،حالا مگه تحویل بگیرن چی میخوان بدن بهت،من یکی هیچ رفتاری از خانواده شوهر دیگه برام مهم نیست مسخره ام میاد بهشون چون در شان خودمو نمیبینم به خاطر این چیزای پیش پاافتاده فکرکنم چه برسه گریه کنم یسری آدمای بیخود

شربت زینک بده اشتهاش باز میشه شدید . اینو ۴ ماه پیش بهت گفتم که معده بچت جا باز کنه زینک پلاس. مشکل بلع بچت و ببر اول دکتر ببینه که بتونه بخوره بعد بیا بچسب به غذا دادن وعده های ریز و دفعات زیاد

روانشناسی کودک
شربت زینک بده اشتهاش باز میشه شدید . اینو ۴ ماه پیش بهت گفتم که معده بچت جا باز کنه زینک پلاس. مشکل ...

حدا خيرت بده هميشه بيادتم و دعات ميكنم بخدا قسم تو رو مثه خواهرم ميدونم خيلي عزيزي برام

زينك پلاس براي كسي ك حساسيت فاويسم داره مشكلي نداره؟؟؟