2777
2789
عنوان

بچم فحاشی و شیطونی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 91 پست

ببخشید ولی میخواستم یه خاطره خیلی بدو و ناراحت کننده رو بگم 

یکی از دوست های خانوادگیمون یه پسر شیطون و بیش فعال و فحاش داشت همش بچه بیچاره رو کتک میزد 🤕🤕🤕🤕 همش بهش میگف تنبیه میشی هااا بعدشم میزدش جلو جمع 🥺🤧😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش را از کجا یاد گرفته 

خودت که ارومی ببین دور و بر کیه که انقدر تاثیر بد روش گذاسته 

ادم های دورش را عوض کن 

خیلی کتاب بخون براش 

قصه بگو 

تو قصه ها اخلاق های خوب را براش جا بنداز

هربار فحاشی کرد یه وسیله ای که دوست داره و باهاش بازی میکنه رو ازش بگیر و بگو امروز بخاطر اون کارش نمیتونه بازی کنه

یا بگو پارک نمیبرمت فلان شهربازی نمیبرمت چون امروز فحش دادی و کار بد کردی  

داداش منم اینجوری بود فوشای ناموسی یاد گرفته بود میداد حتی معنیشم نمیدونستااا ولی میداد😂

هرچی بهش میگفتیم فوش نده بده باز فوش میداد لج میکرد بدتر 

ولش کردیم از سرش افتاد هرچی بیخیال تر بشی از سرش میوفته 

یا اگه میخای بترسه دیگه نگه هر بار گفت بگید لولو ضدفوش (خودساخته😂)شبا میاد سراغت چمدونم اینجور چیزا😂😂😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

متاسفانه این جور مواقع دودش به چشم پدرمادر میره

ی جا زن داداشم رفته بود مهمانی برای اولین بار ، از بس بچه لوس بود اومد اب دهنشو انداخت صورت زن داداشم بعد گفت کی گم میشید ؟ 🙄🙄🙄🙄🙄

🙄🙄

حالا پدرمادر شغل های مهم و پولداری هم بودن

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
وای خدا چیکارکنیم

تا شما و همسرتون خودتون رو اصلاح نکنین درست نمیشه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️