دلم خیلی گرفته طوری که دیگه گریه ام گرفته ... یه پسر ۶ ساله دارم و بچه های دو تا برادرم با پسر من بازی نمی کنن یا اونو راه نمیدن حتا کنارشون بشینه فیلم ببینه با این که پسر من اصلا و ابدا نه اهل کتک کاریه نه اهل دعوا و بحث
اصولا بچه سازگاری...وقتی می بینم هر بار با گریه میاد میگه اونا دارن فیلم می بینن نمی زارن منم بشینم کنارشون یا میگه اونا با من بازی نمی کنن
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
خب بازی دخترونه با پسرونه فرق داره،طبیعیه پسرتو زیاد راه ندن تازه بچه محبت میفهمه وقتی میبینن پدر م ...
خوب پسرم هم به شدت عاشق پدر و مادرمه
علاوه بر این ما خانوادتا اهل فرق گذاشتن بین دختر و پسر نیستیم مامان و بابام به بچه های اونا هم خیلی محبت می کنم اما مثلا برادر بزرگم معتقد بچه ی من بچه ی مردمه و نباید بابا و مامانم بخوانش زیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه یکیش سه ساله ست من دقیقا با تبلت و خوراکی سرگرم شون می کنم اما مثلا اونا تبلت بازی می کنن ...
ببین عزیزم تقصیر بچه ها نیس ناخداگاه کینه گرفتن از پسرت و بدشون میاد ازش چرا چون دائم این حرفو شنیدن ک کاش اینا پسر میشدن کاش ماهم پسر داشتیم خب اونام ناراحت میشن دیگه مخصوصا اینکه تو سن حساسین
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
من نمی تونم به برادرهام بگم شما اصلا نگین پسر داشته باشیم نمی تونم به پدر و مادرم بگم بچم رو کم محل کنین
ولش کن انگار این وسط بدهکار هم شدم به نظرم از این به بعد وقتی بچه ام رو بین خودشون نپذیرفتن باید اونا رو درک کنم برم بهشون آفرین بگم و دو تا هم بزنم تو سر پسر خودم و بیارمش
پسر منم قبلا تو جمع بچه های همسایه این حالت رو داشت یه بیشعور حسود بود بینشون همه رو جمع میکرد و نمیذاشت با پسر من کسی بازی کنه چن بار بهش کادو و خوراکی و اینا دادم دیدم بدتر میکنه یعنی باید هربار بهش چیزی میدادم که با بچه من بازی کنه
الان چن وقته نمیذارم بره پیششون خودمو باباش باهاش بازی میکنیم. اونم گیر میده به بقیه بچه ها
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
پسر منم قبلا تو جمع بچه های همسایه این حالت رو داشت یه بیشعور حسود بود بینشون همه رو جمع میکرد و نمی ...
یعنی واقعا درکت میکنم چون بچه هم نیستن10 و 15 ساله دیگه بالغ شدن فقط بدجنسیه که البته نمیشه کاریشونم بکنی مثلا همین بچه همسایه ما به مادرشم که بگی فایده ای نداره
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲