2777
2789
عنوان

برادر زاده هام با پسرم بازی نمی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 53 پست

سلام عزیزم

با توجه به تفاوت سنی و تفاوت جنسیت این قضیه تا حدی انتظار می رود. فضایی را فراهم کنید تا  کنار هم سرگرم باشند. برای شروع بخشی را همراه آن ها باشید و بازی جالبی را پیشنهاد بدهید. ببینید چه چیز مشترکی می تواند آنها را کنار هم نگه‌ دارد. بازی، اسباب بازی،فیلم،

خوردن خوراکی خوشمزه و.... 

اگر آن ها باز همراه نبودند، کاری کنید فرزندتان آنجا سرگرم باشد و به و به او خوش بگذرد حتی اگر آنها با او بازی نکنند. از برادرزاده های خود بخواهید که او را طرد نکند حتی اگر با بازی نمی کنند و  فضایی را فراهم کنند که خودش سرگرم شود. 

موفق باشید

سمیه سام خانیان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جونم

من به جات بودم پسرمو تشویق میکردم با سه ساله هه بازی کنه. خب اون دوتا بزرگن خیلی حوصله پسر ندارن و چون برادر نداشتن نمیدونن با پسرا باید چه برخوردی داشته باشن

از قدیمیای سایت که دلش تنگ شد و برگشت

خب اختلاف سنیش با ۱۰ساله و ۱۵ساله زیاده

جنسشونم یکی نیس

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
معلوم نیست احتمالا چون  یک پدر و مادر من علاقه ی ویژه ای به من پسرم دارن چون پسرم هم شدیدا ...

پس به دل نگیرین 

یجورایی حق دارن

حس حسادت توبچه هاطبیعیه

نذارین زیادحساس نشن بچه ها

جالبه یکیش ۳ ساله هست اون دوست داره با پسر من بازی کنه اما اون دوتای دیگه که ۱۰ ساله و ۱۵ ساله هستن ...

من باشم برا سه سالهه کادو میگیرم تحویلش میگیرم اون بزرگا بسوزن😒😒😒سن اون بزرگا مناسب بچه ی شما نیس همون بهتر که نزدیک نشن به پسرت

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

عزیزم به نظرم طبیعیه.

توی این سنین بحث‌های جنسیتی و جنسیت برای دخترها یه کمی بولد میشه (و برای پسر‌ها هم). دوست دارن بیشتر توی جمع‌های دخترونه باشن، پسرها رو راه ندن، کارهایی بکنن که فکر کنن مخصوص خودشونه، یه کمی لوس و خودرای ممکنه بشن و رفتارهای تندی بخاطر سنشون داشته باشن. از طرفی اون کوچیکه فارغ از جنسیت به پسر شما به چشم یه آدم بزرگتر نگاه میکنه که به نظرش جالبه و دوست داره باهاش بازی کنه‌. ضمن این که اختلاف سنی به این شکل هم خودش یه معضله و هنوز درک اون رو ندارن که یه بچه ۶ ساله رو هم سرگرم کنن، مخصوصا چون فامیله. گرچه شاید حتی اگر برادر یا خواهر خودشون هم باشه این مشکلات رو داشته باشن با هم، گاهی کمتر.

من این رو به چشم بین بچه‌های فامیلمون هم دیدم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
استارتر هر ۳ خواهر همن؟ من ۳ تا بچه دارم همیشه باهمن ولی وقتی یه بچه دیگه هم تو جمع باشه فوری میبرن ...

نه دو تا شون خواهرن 

و اون ده ساله دختر عموی اونا محسوب میشه 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .