2777
2789
عنوان

میشه بگین من حرف بدی زدم ایا

416 بازدید | 53 پست

من و همسرم سرمیز شام نشسته بودیم تازه عصری بعد دو روز سفر اومده وقتی نبود رفتم طلاهامث قیمت کردم چون قرار گذاشته بودیم اگه خوب بود قیمتش فقط کمی بدیم و‌ همسرم پول بزاره روش برام‌ماشین بخره ک انشالله بخوره تو سرم بمیرم راحت شم بعد ک قیمتشو گفتم 

گف همشو بفروشیم‌ماشین بخر وخوبم میتونی بخری گفتم ن دیگه همشو نه کمیشو

بعد دوباره گف همه رو بفروشیم منم پول بزارم ی مغازه تعمییر موبایل باز کنم و بعد از سودش تو برا خودت طلا بخری گفتم نمیشه تضمینی نیست و اونقدری نیس پولمون تو‌این گرونی بشه کاری کرد باز گف لوازم ارایشی بزنیم بریم از بانه و اینجور جاها جنس بیاریم گفتم نمیرسه پولمون لوازما الان خیلی گرونه

قهر کرد ک تو همش فاز منفی هستی نمیخوای طلاهاتو بدی 

تو خونه هرچی بشه خودم کردم و از سر شام بلند شد رفت اتاق بالایمون

ایا من حق اظهارنظر نداشتم اشتباه کردم

همش طلاهای خونه مامانمینا اوردم ب جز ی سرویس طلا ک‌مامانش برام خریده

ایا اشتباه کردم راهنماییم کنید ممنون

نفروش طلاهات

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم نمیفروختم چون ریسک بالاست، ولی مقابله و بحث نکن، غیر مستقیم کار خودتو بکن یا وقت کشی کن از سرش بیفته

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉