2777
2789
عنوان

میشه بگین من حرف بدی زدم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 53 پست
طلاهاتو واسه ماشین هم نفروش چه برسه کسب وکار اصلا چرا قضیه فروش طلا رو انداختی سر زبونش !!!

اشتباه محض و خریت

ماشکی نمیگفتم

حتی مامانشم‌میگه نده دادی رفته دیگه

یک بار وایسا و محکم حرفتو بزن بگو طلا تنها سرمایه منه و دوس ندارم بفروشم در ضمن خانواده م اجازه فروش طلا نمیدن و اگه بفهمن طلاهایی ک برام گرفتنو فروختن ناراحت میشن ...فردا روزی ممکنه هزار تا نیاز پیدا کنی نمیشه اعتماد کرد ...بگو فک کن طلا نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته اصلی اینه همیشه پس انداز مخفی داشته باش به شوهرتم نگو مگر اینکه قدردان باشه و باشعور اونم در ...

مخفی بود

متاسفانه و‌این زبون لقم

ی بار در رفت 

ب ی ماه نرسیده تمومش کرد 

مال خودشو میره سفر و‌خوش گذرونی با دوستاش مال منو خرج میکنه

یک بار وایسا و محکم حرفتو بزن بگو طلا تنها سرمایه منه و دوس ندارم بفروشم در ضمن خانواده م اجازه فروش ...

اوه خواهر اینو بگم باید از این شهر بار کنم برم

ک بگم خانواده ام‌گفتن

من نمیدونم این مردا چرا چشمشون به ۴ تا تکه طلای زنشونه ولشون کنی واسه نون خریدن هم میگن ی تکه طلا بد ...

اخ گفتی

بخدا اگه از خیلی قبل کوتاه میومدم الان هیچی نبود

مخفی بود متاسفانه و‌این زبون لقم ی بار در رفت  ب ی ماه نرسیده تمومش کرد  مال خودشو میر ...

دیگه یاد میگیری زبونت سفت باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مخفی بود متاسفانه و‌این زبون لقم ی بار در رفت  ب ی ماه نرسیده تمومش کرد  مال خودشو میر ...

دیگه زبونتو لقمه کن هیچی نگی 

طلاهای مجردیتم ببر خونه پدرت بگو پسشون دادم مال خودشون بود طلاهای عروسیمم نمیفروشم