2777
2789
عنوان

میشه بگین من حرف بدی زدم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 53 پست
اخ گفتی بخدا اگه از خیلی قبل کوتاه میومدم الان هیچی نبود

منم ی تاپیک راجع به طلاهام دارم من با ی ترفند طلاهامو ندادم و نمیدم حالا لنگ طلاهای منه ؟ اونایی که میگن طلاهاتو بده خودشون به شوهرشون بگن خونه ماشین دارو ندارت رو به نام من کن میکنه؟اگه کرد اونوقت طلاهاتو بده

دیگه زبونتو لقمه کن هیچی نگی  طلاهای مجردیتم ببر خونه پدرت بگو پسشون دادم مال خودشون بود طلاها ...

برام‌درس عبرت شد

نمیدونی خواهر ی بار ماشینش چپ کرد خرج زیادی داشت از ته دل بهش گفتم بیا دو‌تیکه طلا میدم بهت برو بفروش کمی از ضررت جبران شه

منتظر ک‌خودش هر وقت بگه

میدونی بعد چند وقت چی گف

گف تو زمان ک اوضاع خراب بود دستمو‌نگرفتی گفتم من ک بهت گفتم خودت نبردی نگفتی 

گف تو اگه میخواستی میفروختی پولشو‌ میدادی اینقد دلم شکست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چرا ناراحتی و قهر تا حالا ی تیکه طلا برام‌نخریده مردونگیشو‌ثابت کنه

واسه همین میگم به حرف ما اعتنا نکن،چون منم شرایط تورو داشتم ولی خب نمیشه نسخه زندگیمو برای تو هم بچینم عزیزم چون شرایط و روحیات و اخلاق شما با ما کاملا متفاوته...شوهرم من چهارسال پیش واسه یه کاری پول لازم داشت و خیلی درگیر بود و ناراحت من همه طلاهامو فروختم و بهش دادم چون میدونستم ارزششو داره اونم یکماه بعدش چندبرابر جبران کرد...ولی نمیتونم الان بگم شما هم طلاهاتو بهش بده،چون روحیات شوهرتو فقط خودت می‌شناسی.تو این موارد به نظر ما تکیه نکن.خودت خیلی بهتر تصمیم میگیری

منم ی تاپیک راجع به طلاهام دارم من با ی ترفند طلاهامو ندادم و نمیدم حالا لنگ طلاهای منه ؟ اونایی که ...

دقیقا

سرمایه من همیناس

حاضره ماشینشو بزنه ب نامم

واسه همین میگم به حرف ما اعتنا نکن،چون منم شرایط تورو داشتم ولی خب نمیشه نسخه زندگیمو برای تو هم بچی ...

ن نمیخره

اینو ب قاطعیت میگم

اصلا تا حالا ۶ساله ازدواج‌کردم هیچی هیچی نخریده

دقیقا سرمایه من همیناس حاضره ماشینشو بزنه ب نامم

باشه ماشین میدونه بعد مدتی باید بفروشه اون موقع که فروخت و یکی دیگه خرید میاد بنام خودش میزنه 

هر چند ممکنه واقعا هم نزنه بگه گیر می افتیم اگر خلافی چیزی پیش بیاد  ماشین دردسره 

کلادشوهرت از اینهاست که نمیخواد چیزی دلشته باشی پس سفت بچسب به طلاهات

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
باشه ماشین میدونه بعد مدتی باید بفروشه اون موقع که فروخت و یکی دیگه خرید میاد بنام خودش میزنه  ...

اره

الان دیشب ما ی اتاق بالای پشت بوم خونمون داریم

بعد شام رفت اونجا تا ساعتای ۲یا۳ اومد

من دیگه هرچی کردم خوابم برد

بعدم اومده جاشو‌جدا کرده خوابیده

بنظرت چی بگم بهش

میخوام پیام بدم