سلام شببخیر.من بعد ازکلی تحقیق و پس انداز ظرفشویی بوش خریدم.حالا وقتی ظرفارو میشوره میبینم ارکوپالام که توش سفیده لکه زرد داره(با دست میشستم میرفت)واینکه اصلا قابلمه های تفلونو خشک نمیکنه.الانم که چدن گازمو گذاشتم فقط چربیارو خیس کرده.باید الان با دست چربیارو بسابم تو عکس معلومه قشنگ.خب این چه وضعشه؟ماشینو رو قسمت eco50°میزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این چربی که به چدنت چسبیده خودت باید دو روز سیم بکشی دختر جان ماشین ظرفشوییه دیگه جادوگر که نیست
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر