2777
2789

عزیزم در مورد یائسگی و اینا نمی‌دونم ، اما این نیاز طبیعیه بدنه و سرکوبشم کار درستی نیست

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یائسگی که به نیروی جن سی کاری نداره 

شما فقط قدرت حاملگی رو از دست میدی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

عزیزم در مورد یائسگی و اینا نمی‌دونم ، اما این نیاز طبیعیه بدنه و سرکوبشم کار درستی نیست

مجردم و گرم مزاج...باید سرکوبش کنم...قبلا رابطه داشتم و الان ترک کردم و بشدت روم اثر گذاشته ...البته خیلی وقته رابطه ندارم و بهتر شدم...ولی اینو اگر برطرف کنی بدتر میشه ادم

مجردم و گرم مزاج...باید سرکوبش کنم...قبلا رابطه داشتم و الان ترک کردم و بشدت روم اثر گذاشته ...البته ...

کاش ازدواج میکردی ، در کل حس میکنم اصن راه حلی نداره تا یکی پیدا بشه که قابل اطمینان باشه ... سعی هم نکن به بدنت آسیب بزنی فقط کنترلش کن

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خیلی بده ....یایسه ها میل ندارن؟

ربطی نداره اون فقط برا قطع عادت ماهیانست برا کنترلش چند تا کتاب میتونم بهت معرفی کنم مثل کنترل دوپامین باید ذهنی کنترل بشه کمک خواستی پیام بده 

کاش ازدواج میکردی ، در کل حس میکنم اصن راه حلی نداره تا یکی پیدا بشه که قابل اطمینان باشه ... سعی هم ...

مورد مناسب ازدواج نداشتم...الان فکر میکنم شاید بخاطر میل جنسی بعضی زنا طلاق نمیگیرن ...خیلی قویه این حس

مورد مناسب ازدواج نداشتم...الان فکر میکنم شاید بخاطر میل جنسی بعضی زنا طلاق نمیگیرن ...خیلی قویه این ...

تو بعضیا قوی تره تو بعضیا ضعیف تره چون می‌دونی شما یکبار تجربش و داشتی و یهو ولش کردی برا همین همچین حسی داری