سلام شببخیر.من بعد ازکلی تحقیق و پس انداز ظرفشویی بوش خریدم.حالا وقتی ظرفارو میشوره میبینم ارکوپالام که توش سفیده لکه زرد داره(با دست میشستم میرفت)واینکه اصلا قابلمه های تفلونو خشک نمیکنه.الانم که چدن گازمو گذاشتم فقط چربیارو خیس کرده.باید الان با دست چربیارو بسابم تو عکس معلومه قشنگ.خب این چه وضعشه؟ماشینو رو قسمت eco50°میزارم
من بعد از سالها امتحان انواع مختلف قرص و پودر و ژل و جلا دهنده با اطمینان بهت میگم ژل پریل بگیر از اونا که دورنگه دیگه هیچی نریز تو ماشینت
شش ماه یه بار هم مایع جرم گیر مخصوص ماشین ظرفشویی بگیر و بذار ماشین خالی باهاش کار کنه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید