2777
2789
عنوان

بی بی چکککک

347 بازدید | 14 پست

خانماکسی هست لطفاااا جواب بدید ۲تا بی بیچک زدم هردو هاله انداخته ی کیست کوچیک هم دارم ی بی بی رو تقریبا ۱۵ زدم یکی هم غروب این یکی پررنگ ترازقبلیس فعلا ۳،۴روز تا پریودم مونده

مبارکه نینی داری

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااا ینی کاذب نیس؟؟؟چون ۱۰دیقه کشید تا اون هاله هم افتاد

آره احتمالش خیلی بالاس که باردار باشی

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
برای من کامل مثبت شد ولی الان داره سقط میشه دل نبند یه بارم مثبت کاذب شد

با کمال احترام با نظرتون مخالفم 

چون شما همچین تجربه ای داشتی نباید کسی رو دلسرد کنی 

منم تجربه یه سقط توی هفته نهم داشتم پس نباید هی از تجربه تلخم توی موارد مشابه اطرافیانم گوشزد کنم 

دو دفعه بارداری توی یک نفر حتی شبیه هم نیست چه برسه به تا شخص متفاوت 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
چجوری بزارم بلدنیستم

تو قسمت ارسال نظر بالاش ۴ تا علامته یکیش یه شکلک خندس که مال استیکره بغلیش واسه عکسه اونو بزن یه کادر میاره رو کادر بزنی عکسای گالریتوومیاره که انتخاب کنی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻