2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگید صندلی ماشین چی بگیرم

14049 بازدید | 31 پست

میشه من رو راهنمایی کنید برای خرید صندلی ماشین! نمیدونم از بدو تولد بگیرم که چرخش 360 درجه داره یا از همون ثابت ها که از 9 ماهگی استفاده میشه. چه برندی خوبه و از کجا بخرم. خیلی فکرم مشغول شده میشه راهنماییم کنید. 

از بدو تولد بگیر.....واینکه اکثرا ایرانیا مدل کمربندی که به بچه میزنن الکی هست شبیه کمربند ماشین نیست خیلی کمتر مدل ایرانی کمربندشون مث کمربنده ماشینه.....از اونا بخر...

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکو زیپ فیت نکست مکس گرفتم عالی از ۲.۵ تا۳۰ کیلو قعلا بهترین صندلی ماشین تو اروپا و امریکاست ...

کی گرفتی؟ من رفتم فقط مارک جیکل داشتن. خود چیکو رو نداشتن

اون بدو تولد قیمتش خیلی بالاتره؟ منم باید بگیرم

تا جایی که من میدونم تو مارک مشابه یکم گرونتره ولی می‌شه مارک ارزونتر گرفت. ولی صندلی ماشین مهمترین خریده بچه است چون با جون و سلامتیش در ارتباطه 

من اصلا آشنایی ندارم قابلیت تبدیل به کریر هم دارن؟

نه کریر رو میشه جای صندلی ماشین استفاده کرد اما صندلی ماشین رو نه. سنگینه و فقط باید ثابت نصب کنی تو ماشین. 

کی گرفتی؟ من رفتم فقط مارک جیکل داشتن. خود چیکو رو نداشتن

میگم جمعه دو هفته پیش

جیکل خوب نیست نخر

من از جیکل فقط سرهمی خریدم

همون چیکو رو بخر

بذار ادرسشو برات بفرستم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم