2777
2789
عنوان

مشکل با مادر

1574 بازدید | 39 پست

بچه ها من مامانم یه مشکلی داره که همیشه سعی داره بگه من همه کار رو بلدم و هرکاری من میکنم درسته ولی بقیه نه!

چند شب پیش خونشون شام مهمون بودیم،شام رو خوردیم همسره من پاشد میزو جمع کنه،مادرم از اونور برگشت گفت دخترای من چرا خجالت نمیکشن پس؟هرکدوم سرشون تو گوشیه،بعد من پاشدم کمکش کردم

بعدش چایی خوردیم،من پاشدم لیوانمو برداشتم ببرم اشپزخونه،برگشت گفت مواظب باش تهش چایی داره میریزی زمین،فرش و کثیف میکنی  

منم گفتم چرا فکر میکنی ما بلد نیستیم هیچ کاری بکنیم؟تو همیشه پیش منی و بهم یاداوری میکنی که مواظب باش فلان چیزو نریزی زمین؟؟؟بعد برگشت گفت چته همش با همه دعوا داری!!!خداییش من هیچی نگفته بودم قبل اون

بعدشم با تمام بی محلی منو روانه خونمون کردن

منم این دوروز اصلا سراغی ازش نگرفتم چون واقعا بدم میاد جلو شوهرم باهام اینجوری رفتار بشه

هستید بقیه شو بگم؟؟؟

اره

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ما هرهفته جمعه میریم ویلای مامانم اینا
همیشه هم پنجشنبش هماهنگ میشیم بابت فردا!

دیشب من مهمون داشتم و تا اخر شب سرم شلوغ بود،اوناهم انگار نه انگار که ما هستیم اصلا پیگیر نشدن

الان خواهرم واسم پیام داده که چه خبر؟میاین؟؟میخوایم صبحونه بخوریم

خداییش شما جای من باشین چه رفتاری میکنین؟؟؟

بعد ما هرهفته جمعه میریم ویلای مامانم اینا همیشه هم پنجشنبش هماهنگ میشیم بابت فردا! دیشب من مهمون د ...

ببین کار شماهم اشتباه کلا چرا شوهرت باید بلن شه وبخواد سفره جمع کنه راست میگه چرا گوشی باید دستت باشه 

والا من هنوز جوونم وبدم میاد همش گوشی دست تو جمع بشینی 

راست میگن حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه مثل تو که یهو اومدی شدی تموم زندگیم 😍😍😛😛
ببین کار شماهم اشتباه کلا چرا شوهرت باید بلن شه وبخواد سفره جمع کنه راست میگه چرا گوشی باید دستت باش ...

وا مگه شوهر نباید سفره جمع کنه😐😐😐بخوره بشینه؟😐

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

قدر مادرمو میدونم و به چیزهای کوچیک گیر نمیدم باید بی مادری مثل من بکشی که ماهی و دو ماهی یبار می‌رویم خونه خواهرام خدا شاهده گوشت و میوه و حتی پنیر صبحانه و نوشیدنی و همه چی جز برنج با خودم میبرم تا بتونه برم خونه هاشون فردا شوهرشون چیزی نگه 😭😭😭 عزیزم همین که یجایی داری بری قدرشو بدون 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

اینم بگم ما سه تا بچه ایم

دوتا خواهر،یدونه برادر

من وسطیم و فقط من ازدواج کردم و خداییش هم خودم هم همسرم خیلی براشون دلسوزی میکنیم

داداشم که همیشه با بی بند و باری اذیتشون میکنه،خواهرمم همینطور

حتی خواهرم پارسال بدون اطلاع به مامانم اینا پاشد رفت استانبول،ماهم در به در دنبالش گشتیم تا اینکه 2روز بعدش زنگ زد گفت از دست مامان اینا اومدم استانبول نمیخوام برگردم.2ماهش بعدش برگشت

این 2ماه رو من همیشه پیش مامانم بودم و نمیذاشتم ناراحت بشه و همیشه دلداریش میدادم

نمیدونم واقعا کجای کارم اشتباهه!!!

قدر مادرمو میدونم و به چیزهای کوچیک گیر نمیدم باید بی مادری مثل من بکشی که ماهی و دو ماهی یبار می‌رو ...

بخدا منم همیشه مثل پروانه دورش میچرخم

اما همیشه سعی داره هرکاری من میکنم واسش ایراد بگیره،مخصوصا جلو همسرم