2777
2789
عنوان

وحشت شبانه کودک

10337 بازدید | 43 پست

مامانای گل یه دادم برسید دخترم پنج سالشه امشب از خواب پرید گریه بی تابی مث بید میلرزید ده دقیقه اینطوری بود بعدش خوابید .دوهفته پیش هم همینطور شده بود.تو رو خدا به دادم برسید.کسی تجربه ای در این زمینه داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمی دونم همین برنامه های شبکه پویا میترسم همیشه باهاش بمونه یا تشدید شه چون خیلی می لرزید میت ...

نترس بچه ها حساسن نذار پتو تا سرش بکشه چون کابوس میبینه از کمبود اکسیژن 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻

ازش بپرسید دلیل بی تابی و ترسشو بپرسید اگه خودتون میتونید بهش ارامش بدید و خیالشو راحت کنید اگر نه حتما ببریدش دکتر من از بچگی شبا بی قرار بودم هنوزم اینجوریم خوابم نمیبره به شدت ترس میاد سراغم طوری که میلرزم میرم بقیه رو بیدار میکنم

عزیزم اختلال خواب هراس شبانه بهش میگن اینجوره که از خواب پا میشه جیغ و گریه میکنه بغلش میکنی خودشو از بغلت دور میکنه هیچ جوری ساکت نمیشه بعد پنج دقیقه گریه باز میخوابه؟

اگه اینه بخاطر خستگی زیاد تو طول روز نگران نباش هیچی یادش نمیمونه فقط مواظب باش جایی نخوره آسیب ببینه پسر و دختر منم همینن 

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
ازش بپرسید دلیل بی تابی و ترسشو بپرسید اگه خودتون میتونید بهش ارامش بدید و خیالشو راحت کنید اگر نه ح ...

می ترسم ببرم دکتر نوار مغز و .....یه عیبی هم روش بزارن داروهای خواب اور و.....

پسر و دختر شما هم در همون لحظه می لرزن؟

لرز نه ولی شما تو نت درباره هراس شبانه بخون و تفاوتش با کابوس شبانه چیز زیادی دستت میاد من دکترم بردم دقیقا همینارو گفت 

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن